Liga 1

CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-0. Un nou autogol de pus in rama

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Campioana CFR Cluj a castigat duelul cu Universitatea Craiova, scor 2-0 (2-0), duminica seara, in etapa a 10-a din Liga 1.

Un meci decis inca din primele 45 de minute, cand echipa pregatita de Dan Petrescu a punctat prin Karlo Muhar si autogolul lui Valerica Gaman.

CFR Cluj a inceput mai bine meciul si in minutul 18 a deblocat tabela prin croatul Muhar, jucator care a primit in zona centrala de la Claudiu Petrila si l-a invins pe David Lazar cu un sut spectaculos din afara careului.

Zece minute mai tarziu gazdele si-au dublat avantajul fara sa faca nimic. Valerica Gaman a trimis spre propriul portar fara sa ridice ochii din pamant, insa Lazar era iesit la preluare mult in afara cadrului portii.

A iesit un autogol care il concureaza pe cel al carui protagonist a fost Takayuki Seto in duelul Hermannstadt - Petrolul (2-1) in aceasta etapa cu numarul zece.

CFR Cluj a ratat o mare ocazie la cinci minute dupa pauza prin Cephas Malele. Acesta a recuperat balonul la un duel unu la unu cu Bogdan Mitrea, dar nu l-a putut invinge pe Lazar la o faza singur cu portarul.

Pana la finalul intalnirii portarul italian Simone Scuffet a avut trei interventii decisive la suturile lui Ivan (min.51 si 68), respectiv Mitrea (min.65).

Trei puncte prin care CFR Cluj ajunge la cota 15 in clasament si urca pe locul cinci.

Universitatea Craiova inregistreaza a treia infrangere si ramane pe locul opt in urma rivalei din oras.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Kolinger, A. Burcă (Yuri 86), Camora - C. Deac (Cvek 78), Muhar, Bordeianu (Hoban 86) - Yeboah, Malele (Buş 79), Petrila (Biriligea 70). Antrenor: Dan Petrescu.

Univ. Craiova: Lazar – Vătăjelu (Căpăţână 88), Papp, Găman (A. Ivan 46), Mitrea, Bancu - Al. Creţu, Screciu, Nistor (Mateiu 46) – Cîmpanu (Vînă 77), Markovic (Rivaldinho 77). Antrenor: Mirel Rădoi.

Cartonaşe galbene: Camora 82 / Mitrea 31, Cîmpanu 54, A. Ivan 58;

Arbitri: Andrei Chivulete - Vasile Marinescu, Ferencz Tunyogi.



CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-0. Un nou autogol de pus in rama