Liga 1

CFR Cluj si Viitorul s-au anihilat reciproc in Gruia

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Liderul CFR Cluj si Viitorul au incheiat la egalitate, vineri seara, intr-un meci din etapa a 25-a, penultima a sezonului regular in Liga 1.

Un 0-0 care nu avantajeaza la prima vedere niciuna dintre echipele implicate in meciul din Gruia.

CFR Cluj a ratat prima ocazie a meciului, in minutul 5, prin Bordeianu. Acesta a fost aproape sa profite de un balon respins in fata de Cabuz, dar sutul internationalului roman s-a dus peste poarta.

In minutul 25 Cabuz s-a revansat si a dat siguranta la capul lui Deac din sase metri. O centrare perfecta oferita de Camora din flancul stang.

Cea mai mare ocazie a oaspetilor a fost ratata de Iancu in minutul 30. Sutul acestuia de la peste 20 de metri s-a dus in transversala.

In partea secunda cele doua echipe au cautat mai degraba sa nu primeasca gol si astfel ocaziile au fost rare.

CFR Cluj ar fi putut inchide partida cu patru minute inaintea finalului prin Paun. Patrundere a lui Paun si finalizare cu sut pe langa poarta.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis – Burcă, Vinicius, Boli, Camora – Bordeianu (Păun ’68), Hoban, Djokovic (Ţucudean ’82) – Joca (Omrani ’16), C. Deac, V. Costache. Antrenor: Dan Petrescu.

FC Viitorul: Căbuz – Boboc, Mladen, V. Ghiţă, De Nooijer – C. Matei (Chiţu ’86), Artean, Cr. Ganea (Dussaut ’86) – G. Iancu – Rivaldinho, G. Ganea (Iacob ’66). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: / Artean ’60, Iacob ’70, Matei ’86, Boboc ‘90+1.

Arbitri: Radu Petrescu – Mircea Mihail Grigoriu, Marius Nicoară – Horia Gabriel Mladinovici.



CFR Cluj si Viitorul s-au anihilat reciproc in Gruia