Liga 1

CFR Cluj si Viitorul au incheiat la egalitate, scor 0-0

Sursă foto: fcviitorul.ro

Duel fara goluri, duminica seara, in Gruia, intre CFR Cluj si Viitorul, doua dintre echipele cu pretentii la obtinerea titlului in Liga 1. Viitorul revine pe primul loc in clasament dupa acest meci.

Un egal care nu ajuta la prima vedere niciuna dintre formatii, dar care convine mai mult formatiei lui Gheorghe Hagi, Viitorul mentinand diferenta de cinci puncte in fata celor de la CFR Cluj.

Echipa gazda a inceput mai bine si a dominat prima repriza, iar prima ocazie a aparut devreme, in minutul 7, la pasa lui Sorsa pentru Paun in interiorul careului. Singur cu portarul Rimniceanu, septarul CFR-ului a trimis mult peste.

Prima sansa a celor de la Viitorul a aparut abia cu zece minute inaintea pauzei, cand Chitu a primit o minge in careu, dar nu a stiut sa valorifice momentul si s-a vazut blocat de Horj.

Viitorul a iesit mai decisa de la cabine, semn ca a fost furtuna in vestiar la pauza, si a dominat jocul in partea secunda.

Chitu a ratat de putin reluarea decisiva in minutul 57 la o centrare a lui Benzar, iar Peteleu a blocat in extremis sutul lui Morar in minutul 69.

Cea mai mare ocazie a reprizei si pana la urma a meciului a apartinut gazdelor si a venit cu opt minute inaintea finalului la o faza luata pe cont propriu de catre Deac.

Acesta a patruns cu mingea la picior si a trimis in bara din marginea careului de 16 metri. O faza la care Miriuta si-a pus mainile in cap simtind ca echipa sa tocmai ratase cea mai importanta faza de a obtine cele trei puncte.



CFR Cluj si Viitorul au incheiat la egalitate, scor 0-0