Liga 1

CFR Cluj si Steaua s-au anihilat reciproc intr-un meci cu erori mari de arbitraj

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Cel mai asteptat meci al etapei a 22-a din Liga 1 s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, dupa 90 de minute in care am avut doua eliminari si doua lovituri de la 11 metri, dintre care una a fost ratata. Meciul a fost live text aici.

Denis Alibec a fost inger si demon la primul meci oficial pentru Steaua. Atacantul transferat de la Astra Giurgiu in pauza competitionala a obtinut lovitura de la 11 metri, prin care tot el a modificat tabela in minutul 16.

Centralul Adrian Cojocaru a indicat din nou punctul cu var de la 11 metri, dar la cealalta poarta, in minutul 32, insa penalty-ul executat de Felipe Nascimento a fost aparat de portarul Nita.

Steaua a ramas in inferioritate numerica inaintea pauzei, dupa ce Alibec a luat doua cartonase galbene intr-un interval de doar sase minute.

Partea secunda a debutat cu o mare ocazie la poarta Stelei ratata de Omrani, jucator intrat in minutul 46 in locul lui Sorsa. Steaua a replicat prin Enache, jucator care nu a prins poarta din sase metri la o centrare a lui Achim.

CFR Cluj a restabilit egalitatea in minutul 59 prin Deac, jucator care a finalizat cu sange rece din centrul careului stelist de langa Momcilovic.

Echilibrul numeric a fost restabilit cu 18 minute inaintea finalului, cand Deac a primit si el al doilea galben pentru proteste dupa o simulare nesanctionata intr-o prima faza.

Steaua a presat mai mult, fiind echipa care a parut nemultumita cu remiza, insa singura sansa de gol a fost ratata de Enache in minutul 86, cu sut peste poarta.



CFR Cluj si Steaua s-au anihilat reciproc intr-un meci cu erori mari de arbitraj