Liga 1

CFR Cluj si Steaua s-au anihilat reciproc in Gruia

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Steaua s-a distantat la trei puncte de Viitorul in clasament dupa 0-0 in deplasare cu CFR Cluj in meciul direct din etapa a 6-a. Meciul a fost live text pe onlinesport.ro

O partida in care prudenta a fost cuvantul de ordine si in care Steaua a ratat cele mai mari ocazii in partea secunda prin Enache si Tanase.

CFR Cluj a dominat prima repriza si a ratat deschiderea scorului in minutul 2 prin Sorsa. Acesta a reluat cu capul pe langa poarta din centrarea lui Camora.

Gazdele au presat in continuare si au avut nu mai putin de patru cornere intr-un interval de un sfert de ora, fara insa a ameninta poarta stelista.

In minutul 27 Paun a trecut pe langa gol la centrarea lui Omrani in fata portii. Paun s-a aruncat spre balon si a ratat de putin intalnirea cu balonul.

Steaua a devenit mai periculoasa in partea secunda, insa tot CFR Cluj a trecut pe langa gol in minutul 62 prin Gomelt. Acesta a trimis pe langa poarta dintr-o pozitie favorabila.

Intrat in locul lui Alibec, francezul Gnohere a ratat in minutul 62 singura sansa pe care a avut-o, insa a scos mingea in lateral pentru sutul lui Enache si acesta nu a nimerit poarta din centrul careului.

In minutul 77 Steaua a ratat o ocazie la fel de mare la patrunderea lui Tanase. Acesta l-a intors pe Horj in careu si a sutat pe langa poarta dintr-o pozitie ideala.

Ultima sansa a apartinut gazdelor la reluarea cu capul a lui Deac din centrarea lui Nouvier.



CFR Cluj si Steaua s-au anihilat reciproc in Gruia