Liga 1

CFR Cluj si FCSB la egalitate dupa un duel fara sut pe poarta!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Contracandidatele la titlul din Liga 1 Betano sezonul acesta s-au duelat, duminica seara, intr-un meci care a oferit prea putin fotbal spectaculos si care s-a incheiat in cele din urma la egalitate, scor 0-0.

Un meci in care FCSB a tinut mai mult de minge, dar in care CFR Cluj a fost echipa care a ratat marile ocazii.

De doua ori au trimis gazdele mingea in bara, avand cate o mare sansa de gol in fiecare dintre reprize.

Mai intai Vinicius a trimis cu capul in stalpul din stanga la primul corner al meciului, in minutul 45.

Asa am trait CFR Cluj - FCSB 0-0

Apoi, pe final de partida, sutul in forta trimis de Moutinho a intalnit bara salvandu-l pe Balgradean, care altfel ar fi fost invins.

Cei de la FCSB au dominat minutele de inceput si au ratat prin Man deschiderea scorului in minutul 13, cand atacantul cotat la multe milioane de euro nu a nimerit poarta dintr-o pozitie favorabila.

In minutul 43 oaspetii arenei din Gruia au iesit vijelios pe contraatac, dar Gnohere nu si-a calibrat sutul, iar finalizarea sa a fost una mai degraba modesta.

CFR Cluj a echilibrat jocul la centrul terenului in partea secunda, iar oamenii lui Dan Petrescu au pus o presiune mai mare in jumatatea adversa.

Desele fragmentari ale jocului au atras in cele din urma meritate fluieraturi din partea spectatorilor din tribuna, calitatea meciului lasand de dorit in conditiile in care pe teren s-au aflat, teoretic, cele mai bune doua echipe din Romania.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora – Bordeianu, Culio (Moutinho ’71), Djokovic (Hoban ’89) - Deac, Bud (Costache ’61), Omrani. Antrenor: Dan Petrescu;

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Cristea, Planic, Morais - Filip, Teixeira (Nedelcu ’90) - Man, Tănase, Coman (Moruţan ’70) – Gnohere (Hora ’76). Antrenor: Mihai Teja;

Cartonaşe galbene: Djokovic ’52, Camora ‘55 / Cristea ’27, Filip ’81, Morais ’87, Tănase ‘90+3;

Arbitru: Istvan Kovacs.



CFR Cluj si FCSB la egalitate dupa un duel fara sut pe poarta!