Liga 1

CFR Cluj – Sepsi 0-0. Campioana nu-si revine

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Doar pentru a doua oara in noua meciuri Sepsi Sf.Gheorghe a plecat neinvinsa de pe teren intr-un duel cu CFR Cluj. S-a intamplat, sambata seara, in meciul disputat in etapa a 2-a din CASA Liga 1.

La doar cateva zile dupa ratarea calificarii in turul 3 preliminar al Champions League, CFR Cluj a aratat ca inca nu si-a revenit.

Ciprian Deac, jucator care a ratat un penalty in timpul meciului cu formatia croata, a ratat din nou de la punctul cu var in minutul 57 al meciului de sambata seara.

O lovitura de la 11 metri obtinuta de Rondon, jucator care in prima repriza a oferit faza meciului.

La o centrare de pe flancul drept, Rondon a incercat o finalizare spectaculoasa cu calcaiul la coltul scurt. Balonul a fost blocat de portarul Niczuly.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Cestor, Burcă, Butean – Itu (Petrila ’70), Hoban (Bordeianu ’89), Păun (Djokovic ’70) – Deac, Rondon (Golofca ’89), Costache (Debeljuh ’46). Antrenor: Dan Petrescu.

Sepsi: Niczuly – Radoslav, Bouhenna, Mitrea, Ştefan – Achahbar (Bajrovic ’46), Vaşvari (Fofana ‘8), Purece, Aganovic (L. Fulop ’83) – Carnat (Mitrea ’83), Ştefănescu (Nouvier ’46). Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Itu ’66 / Fofana ‘87, Mitrea '90+1.

Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Ovidiu Artene, Marius Nicoară – Andrei Florin Chivulete.



CFR Cluj – Sepsi 0-0. Campioana nu-si revine