Liga 1

CFR Cluj se impune categoric in fata lui Dinamo

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Campioana CFR Cluj a castigat duelul cu Dinamo, scor 3-1 (0-0), dupa ce formatia bucuresteana deschisese scorul contrar cursului jocului.

Dupa o prima repriza controlata de CFR Cluj, dar fara ocazii notabile la cele doua porti, Dinamo a deschis scorul in minutul 61 dupa o faza fixa de la coltul terenului.

Asa am trait CFR Cluj - Dinamo 3-1

Centrare pe bara a doua si fundasul Mihai Popescu si-a plasat lovitura de cap in poarta pentru 1-0. Un gol venit de niciunde pentru Dinamo, echipa care nu avusese pana in acel moment nicio ocazie la poarta lui Vitca.

Doar cinci minute s-au bucurat "cainii" de avantaj, Tucudean restabilind egalitatea cu un sut pe jos din interiorul careului.

CFR Cluj a continuat sa forteze si Omrani a adus-o pe campioana Romaniei in avantaj cand mai erau 20 de minute pana la finalul partidei. Centrare ideala oferita de Culio din flancul stang si francezul a finalizat din sase metri.

Tucudean a inchis apoi tabela, in minutul 78, cu o reluare din interiorul careului, iar pentru Dinamo nu mai lipsea decat prosopul aruncat pe vremuri de Cornel Dinu in Giulesti.

Cu acest succes CFR Cluj revine pe primul loc in clasament, cu un punct in fata rivalei la titlu FCSB. Dinamo ramane in randul echipelor cu 7 puncte.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Vâtcă – Cr. Manea, Vinicius, Lang, Camora - Culio, Males - Bordeianu, Ad. Păun (Mailat '67), Omrani (Peteleu '90+1)- Ţucudean (Tambe '83). Antrenor: Antonio Conceicao;

FC Dinamo Bucureşti: Penedo – Corbu, D. Ciobotariu, M. Popescu, Vl. Olteanu - Mahlangu, R. Grigore - Sorescu (Moldoveanu '60), D. Nistor, Salomao (Pesici '79)- Axente (Popa '52). Antrenor: Florin Bratu;

Cartonaşe galbene: Ţucudean '29 / Sorescu '22;

Radu Petrescu a arbitrat meciul la centru.



CFR Cluj se impune categoric in fata lui Dinamo