Liga 1

CFR Cluj se desprinde la cinci puncte de FCSB. A fost gol? (video)

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Misiune indeplinita pentru CFR Cluj care a invins-o pe modesta Sepsi Sf.Gheorghe, cu 2-0 (1-0), si s-a desprins la cinci puncte de FCSB in clasamentul din Liga 1 Betano.

Primul sut spre poarta a apartinut oaspetilor din Gruia la executia lui Fulop din minutul 19. Acelasi jucator relua trei minute mai tarziu pe spate si Arlauskis intervenea decisiv, desi mingea nu era pe cadrul portii.

Faza periculoasa in minutul 30 cu Patrick Petre in prim plan, Hoban intervenind decisiv in fata acestuia.

CFR Cluj a avut primul corner abia in minutul 31, iar dupa cinci minute inscris un gol la limita, dar mingea a parut ca a trecut linia portii asa cum se vede in imaginile video. Omrani a reluat spre poarta, Niczuly a blocat mingea la limita terenului, iar centralul Andrei Chivulete a validat golul.

Gazdele au continuat sa preseze si Deac a trecut pe langa 2-0 cu un sut din marginea careului in minutul 39 la pasa lui Omrani.

In partea secunda Omrani rata in minutul 59 prima ocazie pentru CFR cu un sut la coltul scurt blocat de portarul Niczuly.

Hoban n-a mai putut continua partida din cauza unei accidentari si a fost inlocuit cu Muresan, jucator care dupa doar sase minute a securizat victoria CFR-ului cu o lovitura de cap din centrarea lui Deac.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora – Hoban (A. Mureşan '71), Culio – Deac, Djokovici, Păun (Mailat '66) – Omrani (Urko Vera '80). Antrenor: Dan Petrescu;

Sepsi: Niczuly - Burlacu, Ursu, Dima, Dumbravā - Petrovikj (Hadnagy '80), Fulop - P. Petre (Huiban '84), C. Herea, Astafei (Issa Thiaw '65) - Nikolici. Antrenor: Eugen Neagoe.

Arbitri: Andrei Chivulete - Valentin Avram, Bogdan Gheorghe - Marian Balaci.

Caronaşe galbene: Cr. Manea '22, Djokovici '51, Mailat '87 / Fulop 37, Petrovikj '79.



CFR Cluj se desprinde la cinci puncte de FCSB. A fost gol? (video)