Liga 1

CFR Cluj revine de la 0-2 si salveaza remiza cu ACS Poli Timisoara prin doua penalty-uri

Remiza luni seara in Gruia intre CFR Cluj si ACS Poli Timisoara, scor 2-2, dupa ce lanterna rosie a campionatului a avut doua goluri in fata. Meciul care a contat pentru etapa a 19-a s-a jucat pe un teren jumatate complet inghetat in conditii extrem de dificile.

Meciul a inceput abrupt si Bud a ratat deschiderea scorului inca din minutul 2. Scapat pe dreapta golgeterul gazdelor a trimis in forta la coltul scurt, desi avea si optiunea unei pase in fata portii pentru Omrani.

Camora a respins o minge de pe linia portii in minutul 34, faza care avea sa anunte deschiderea scorului de peste doua minute. Draghici a reluat in poarta o minge din apropiere, dupa ce Straut castigase un duel aerian cu Larie.

Acelasi Draghici a dublat avantajul oaspetilor dupa alte cinci minute dintr-un offside nesemnalizat de la margine.

Pana la pauza cei de la CFR Cluj au redus din diferenta prin Felipe Nascimento dintr-un penalty obtinut la un hent comis de Artean.

In partea secunda, minutul 57, gazdele au marcat din nou si tot dintr-o lovitura de la 11 metri. Acelasi Felipe Nasciment a transformat plasat si pe jos in stilul lui Danut Lupu pe vremuri.

Aceasta este a patra victorie pentru clujeni in opt confruntari cu Timisoara pe prima scena in scurta istorie de trei ani a meciurilor directe.

Ultima disputa directa, pe 27 august, s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, cand cei doi antrenori Vasile Miriuta si Ionut Popa s-au intalnit in premiera.



CFR Cluj revine de la 0-2 si salveaza remiza cu ACS Poli Timisoara prin doua penalty-uri