Liga 1

CFR Cluj regaseste gustul victoriei in Liga 1

Dupa trei meciuri la rand in care n-a marcat vreun gol si de victorie parea ca uitase cum se obtine, CFR Cluj s-a impus la limita, scor 1-0, cu CSM Poli Iasi, intr-un meci din etapa a 17-a.

Internationalul Ciprian Deac a marcat unicul gol al meciului in minutul 62 cu un sut din interiorul careului, dupa ce intr-o prima faza Alexandru Paun sutase in bara.

Iesenii au protestat dupa golul incasat acuzand neacordarea unui fault in atac la Bilel Omrani la faza care a precedat reusita gazdelor.

Antrenorul Flavius Stoican a fost trimis in tribuna de centralul George Radulescu, iar iesenii au reluat cu greu partida. Pe margine secundul Eugen Trica si ceilalti ieseni au imbracat tricouri dinainte pregatite in semn de protest cu mesajul: “Arbitraj corect!”.

La scorul de 0-0 gazdele au mai ratat o mare ocazie, in minutul 53, la sutul lui Omrani in transversala.

In minutul 75 portarul oaspetilor, Kelava, s-a opus la sutul lui Manea din interiorul careului, iar pe final clujenii au facut vizibil pasul inapoi permitandu-le iesenilor sa preseze puternic.

Minutele de prelungiri au adus doua ocazii mari de gol pentru CSM Poli Iasi, de fiecare data portarul lituanian Giedrius Arlauskis blocand providential. Mai intai la sutul lui Qaka, iar apoi din cornerul rezultat acesta s-a opus reluarii lui Mihalache.

Prima ocazie nu a fost una bogata in faza de poarta, cele doua echipe impartindu-si ocaziile. Deac nu l-a putut invinge pe Kelava in minutul 30 cu un sut care a trecut alaturi, iar sapte minute mai tarziu Cioinac a reluat slab in bratele lui Arlauskis la o ezitare a defensivei gazdelor.

Trei puncte prin care CFR Cluj revine pe primul loc in clasament pana cel putin la partida dintre FCSB si Concordia Chiajna.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Culio, Hoban - Deac, Nistor (Djokovic '82), Al. Păun (Rus '66) - Omrani (Balde '83). Antrenor: Dan Petrescu.

CSM Poli Iaşi: Kelava - Bădic (Spătaru '76), Mihalache Frăsinescu, Tiago Monteiro - Cioinac, Qaka - Platini, Cristea (Ştefănescu '73), Panţâru - P. Mendes (Cisse '69). Antrenor: Flavius Stoican

Cartonaşe galbene: Manea '90+2 / P. Mendes '23, Bădic '41

Arbitri: George Rădulescu – Ciprian Danşa, Iulian Radu – Robert Dumitru.



CFR Cluj regaseste gustul victoriei in Liga 1