Liga 1

CFR Cluj rateaza victoria la Giurgiu de la 2-0!

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Campioana CFR Cluj ramane pe locul doi in clasamentul din playoff dupa ce nu a reusit mai mult de un 2-2 pe terenul Astrei Giurgiu, intr-un meci din etapa a 6-a.

CFR Cluj a condus cu 2-0 in prima repriza, dar a facut aceeasi greseala ca si FCSB cu doua etape in urma, considerandu-se dinainte castigatoare.

Rondon a deschis scorul in minutul 12 cu un sut deviat din interiorul careului.

Cinci minute mai tarziu Burca a majorat avantajul oaspetilor dupa o faza fixa. Deac a centrat din lovitura libera, portarul Lazar a respins in fata si Burca pe faza a indeplinit o formalitate.

Astra a revenit apoi in extremis si a anulat avantajul celor de la CFR Cluj.

Radunovic a redus din diferenta in minutul 31 cu un sut deviat de Bordeanu in propria poarta.

Alibec a dat lovitura de gratie cu zece minute inaintea finalului cu o reluare din fata portii. Apararea celor de la CFR Cluj n-a avut nicio reactie!

Caseta tehnica

Astra: Lazar - Pahonţu (Răduţ '9), Graovac, Dandea, Radunovici - G. Simion, Crepulja, Seto (Balaure '65) - Alibec, Fatai (V. Gheorghe '65), Budescu (Dima '88). Antrenor Bogdan Andone;

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Vinicius, Burcă, Camora - Itu (Păun '46), Bordeianu, Djokovici (Chipciu '82) - Deac (Golofca '88), Rondon, Costache (Petrila '75). Antrenor Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Seto '36, Răduţ '85, Lazar '90+2, Dima '90+3 / Dan Petrescu (antrenor) '45, Susici '49, Burcă '81, Bordeianu '90+1.

Arbitri:  Andrei Florin Chivulete - Vladimir Urzică şi Valentin Avram - Marian Barbu.



CFR Cluj rateaza victoria la Giurgiu de la 2-0!