Liga 1

CFR Cluj provoaca prima infrangere campioanei Viitorul

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Intr-un duel al fostilor internationali Dan Petrescu si Gheorghe Hagi, CFR Cluj a invins pe Viitorul, cu 2-0 (1-0), in etapa a 2-a din Liga 1. Meciul a fost live text aici.

Atacantul spaniol Urko Vera a deschis scorul in minutul 17 printr-o alunecare de mare jucator la centrarea lui Deac din flancul drept.

Sapte minute mai tarziu gazdele s-au bucurat pentru cateva zeci de secunde dupa ce acelasi Urko Vera trimisese mingea in poarta. Golul a fost insa pana la urma invalidat pentru un hent comis de jucatorul spaniol.

Repriza intai s-a incheiat cu o parada a portarului Rimniceanu la sutul centrare trimis de Manea, dupa o faza care l-a avut in prim plan pe acelasi Vera.

CFR Cluj a ramas echipa mai periculoasa si in partea secunda, iar portarul celor de la Viitorul a avut serios de lucru in minutul 57 respingand in doua randuri.

Contraatac taios al gazdelor in minutul 73 cu Deac care a reluat pe langa poarta, faza la care Dan Petrescu s-a aruncat pe teren in semn de frustrare pentru ratarea jucatorului sau.

Urko Vera i-a lasat locul in teren lui Bokila un minut mai tarziu si atacantul congolez s-a aflat la originea golului de 2-0 al gazdelor.

Bokila i-a presat pe cei doi stoperi de la Viitorul in minutul 82 si mingea deviata de Boli a intrat in poarta.



CFR Cluj provoaca prima infrangere campioanei Viitorul