Liga 1

CFR Cluj pierde puncte la Iasi. Gazdele au egalat din penalty

Sursă foto: facebook.com/cfr1907/

CSM Poli Iasi a obtinut, duminica seara, primul punct in playoff contra echipei CFR Cluj dupa un 1-1 in Copou.

CFR Cluj a deschis scorul prin Tucudean in prima repriza la primul sut pe poarta. Un gol venit in urma unui corner, Omrani a intors balonul pentru Tucudean si acesta, fara marcaj, a indeplinit o simpla formalitate.

Aceasta dupa ce iesenii au ratat de putin deschiderea scorului in minutul 5 la lovitura de cap a lui Frasinescu. O faza pornita din centrarea lui Cristea dintr-o lovitura libera.

Ocazie de 2-0 ratata de Omrani in minutul 63 cu o lovitura de cap pe langa poarta. Rusu era tintuit pe linia portii.

Trei minute mai tarziu CSM Poli Iasi a restabilit egalitatea printr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Sin si indelung contestata de oaspeti.

Cristea a transformat de la punctul cu var si a adus primul punct pentru CSM Poli Iasi in playoff.

CFR Cluj ramane la doua puncte de liderul FCSB, tocmai echipa pe care o va intalni in meci direct etapa urmatoare in etapa a 7-a din playoff.

Caseta tehnica

CSM Poli Iaşi: Rusu - Sin, Mihalache, Frăsinescu (Jagodinskis ’30), Panţîru (Danale ’46) - Zaharia, Cioinac, Qaka, Platini (Ştefănescu ’75) – Jo Santos, Cristea. Antrenor: Flavius Stoican.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli (Mureşan ’30), Camora - Culio, Hoban (Mailat ’67), Bordeianu - Deac, Ţucudean, Omrani (Costache ’77). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Cristea ’45, Jo Santos ’59, Sin ’70, Ştefănescu ‘85, Rusu '90+4 / Culio '90+7

Arbitru: Ovidiu Haţegan



CFR Cluj pierde puncte la Iasi. Gazdele au egalat din penalty