Liga 1

CFR Cluj pierde puncte cu Botosani

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Liderul la zi din Liga 1 Betano, CFR Cluj, a pierdut doua puncte pe teren propriu, duminica seara, in meciul cu FC Botosani din etapa a 14-a. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

Un 0-0 care consemneaza prima partida fara gol marcat de echipa lui Dan Petrescu in acest sezon de Liga 1.

CFR Cluj ramane la patru puncte de principalele urmaritoare, FCSB si CSU Craiova. FC Botosani ramane pe cinci in clasament la egalitate de puncte cu Astra Giurgiu, 24 pentru fiecare dintre cele doua.

Echipa gazda a dominat teritorial inceputul meciului, fara insa a-si crea vreo ocazie mare de gol pana la reluarea lui Djokovic cu capul pe langa poarta. Manea a aruncat de la margine in minutul 21, Urko Vera devia pe spate si Djokovic n-a prins poarta din cativa metri.

Botosaniul s-a vazut in ofensiva in minutul 28 la reluarea pe langa a fostului dinamovist Popa.

Primul sut pe poarta a venit in minutul 32 la executia lui Deac din lovitura libera. Portarul Cobrea, cel mai bun jucator al oaspetilor, a blocat de la radacina barei.

La trei minute dupa pauza Djokovic a fost din nou aproape de gol dupa o centrare din corner.

Replica oaspetilor a venit la sutul formidabil prins de Morutan de la aproximativ 30 de metri, o minge pe care Arlauskis a scos-o peste poarta.

In ultimele minute ale meciului a fost asediu la poarta oaspetilor, dar Botosaniul s-a aparat ca la carte si Cobrea a blocat tot ce se putea bloca.

Ultima faza a apartinut oaspetilor la un corner obtinut de Kuku, faza de la coltul terenului ramanand in cele din urma fara rezultat.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Hoban, Culio - Deac, Djokovic (Omrani ’73), Nistor (Păun ’46) – Urko Vera (Coman ’63). Antrenor: Dan Petrescu

FC Botoşani: Cobrea - Unguruşan, Burcă, Plămadă, Muşat - Tincu, Bordeianu - Serediuc, Moruţan (Rodriguez '90+2), Buş (Oaida '87) - D. Popa (Kuku ’63). Antrenor: Costel Enache

Cartonaşe galbene: Hoban ’26, Urko Vera ‘34 / Serediuc ’12, Buş ’14, Plămadă ’30, Moruţan ‘55, Bordeianu '90+4

Arbitru: Istvan Kovacs.



CFR Cluj pierde puncte cu Botosani