Liga 1

CFR Cluj pierde puncte acasa cu Gaz Metan

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Liderul CFR Cluj se afla in cadere libera dupa al treilea rezultat negativ inregistrat in campionat, un 0-0 pe teren propriu cu Gaz Metan Medias dupa o prestatie lamentabila a jucatorilor pregatiti de Dan Petrescu. Meciul a fost live text aici.

Gaz Metan Medias a venit in Gruia cu lectia invatata de a salva remiza, iar codasa clasamentului s-a tinut bine de plan avand primul sut pe poarta abia in minutul 90+5 la un contraatac care l-a avut pe Popovici in prim plan.

CFR Cluj a dominat teritorial jocul, raportul suturilor spre poarta fiind de sapte la unu in prima repriza, iar cea mai mare ocazie i-a apartinut lui Paun in minutul 28. Sutul acestuia din marginea careului a intalnit transversala.

In partea secunda s-a jucat dupa aceleasi coordonate, cu CFR Cluj presand in jumatatea adversa, insa ineficienta gazdelor in fata portii a facut ca tabela sa ramana nemodificata.

Cea mai mare ocazie a partii secunde i-a apartinut lui Djokovic, care l-a intins serios pe Greab cu o minge dintr-o lovitura libera indirecta.

CFR Cluj n-a mai castigat in campionat de la 2-0 cu Juventus Bucuresti pe 1 octombrie, dupa care au urmat doua remize si o infrangere in Liga 1, precum si eliminarea suferita la Botosani in saisprezecimile Cupei Romaniei.



CFR Cluj pierde puncte acasa cu Gaz Metan