Liga 1

CFR Cluj se incurca acasa cu Astra. Giurgiuvenii mai mult de o repriza in zece!

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Liderul CFR Cluj ramane fara victorie in 2019 dupa 1-1 pe teren propriu cu Astra Giurgiu, sambata seara, intr-un meci din etapa a 24-a in Liga 1 Betano.

Gazdele au deschis scorul prin Muresan in minutul 52 dupa o centrare din corner a lui Deac. Apararea Astrei a fost prinsa pe calcaie si fundasul CFR-ul a impins mingea in poarta din doi metri.

Un gol marcat de CFR pe fondul unei presiuni accentuate in debutul reprizei secunde.

Astra Giurgiu ramasese in zece oameni din minutul 30, cand Bejan a fost eliminat cu rosu direct pentru o intrare cu talpa inainte asupra lui Djokovic.

La 0-0 giurgiuvenii au ratat cele mai mari ocazii ale meciului. Mai intai prin Butean scapat singur cu portarul in minutul 4 si apoi prin Alibec in minutul 44 dupa o faza luata pe cont propriu si finalizata cu sut pe langa poarta.

In cele din urma Astra a reusit egalarea cu un jucator mai putin pe teren dupa o faza fixa. Alibec a miscat mingea in dreapta pentru sutul lui Radunovic, iar mingea trimisa de acesta a fost deviata in propria poarta de Culio.

CFR a macinat in gol pana la final in cautarea reusitei de trei puncte care putea fi adusa de Omrani, daca atacantul francez n-ar fi trimis extrem de slab din interiorul careului in minutul 90.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius (Lang '46), Mureşan, Camora - Culio, Djokovic, Ioniţă (Petrilă '80) - Omrani, Ţucudean (Păun '46), Deac. Antrenor: Antonio Conceicao;

Astra Giurgiu: Lazar - Belu, Erico, Bejan, Radunovic (Balaure '89) - Mrzljak - Butean, Llullaku (V. Gheorghe '75), Romario Pires, Roşu (Crişan '58) - Alibec.
Antrenor: Costel Enache;

Cartonaşe galbene: Djokovic '14, Omrani '34, Lang '73 / Butean '14, Romario '61, Mrzljak '68, Lazar '90+4;

Cartonaş roşu: Bejan '30;

Arbitru la centru a fost Marcel Bîrsan.



CFR Cluj se incurca acasa cu Astra. Giurgiuvenii mai mult de o repriza in zece!