Liga 1

Victorie în stilul Petrescu pentru CFR cu Petrolul. Două penalty-uri refuzate ploieștenilor

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Cortina a căzut luni seara peste etapa a 9-a din Liga 1 cu victoria la limită obținută de CFR Cluj, scor 1-0, pe teren propriu cu Petrolul Ploiești.

 

Avounou a marcat unicul gol al meciului din Gruia, în minutul 12, cu un șut din afara careului.

A fost o lovitură liberă a gazdelor cu mingea trimisă în careu. Avounou a urmărit mingea pe respingere și a șutat în forță pe centrul porții.

Cei de la Petrolul au avut două faze de penalty, dar la niciuna dintre acestea centralul Istvan Kovacs n-a apelat la arbitrajul video.

În prima repriză a fost o intervenție a portarului Sava asupra lui Musi în colțul careului de șase metri după o respingere, pentru ca în partea secundă fundașul Ajeti să-l lovească pe Justiniano urcat în careul advers la un corner.

CFR a ratat desprinderea în partea secundă prin Deac, jucător al cărui șut a lovit bara.

După acest succes echipa lui Andrea Mandorlini revine pe locul doi în clasament, în timp ce Petrolul rămâne pe cinci.

Caseta tehnică

CFR: R. Sava - Mogoş, Ajeti, Kresic, Camora - Muhar, Tachtsidis, Cvek (Deac 42) - Avonou (Morgan 90) – Bîrligea (Jefte Betancor 59), Otele (Juricic 59). Antrenor: Andrea Mandorlini.

Petrolul: Zima – Pedro Justiniano (Diomande 76), Papp, Meijers, Ţicu - Doua, Seto (L. Dumitriu 79), Hanca (Jefferson 76), Al. Musi (Mitrov 76) – Grozav (M. Roman 46), Jair. Antrenor: Florin Pîrvu.

Cartonaşe galbene: Otele 58, Deac 62, Muhar 83, Avounou 85 / Meijers 86 Mitrov 90+2.

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene.Victorie în stilul Petrescu pentru CFR cu Petrolul. Două penalty-uri refuzate ploieștenilor