Liga 1

CFR Cluj obtine trei puncte mari la Giurgiu

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

In ultima partida a etapei cu numarul 12 din Liga 1 Betano, CFR Cluj a invins-o in deplasare pe Astra Giurgiu, cu 3-2, si reface diferenta de patru puncte fata de principala urmaritoare din clasament, FCSB.

Meciul a inceput dupa un scenariu ideal pentru echipa din Gruia, cu gol marcat de Balde in chiar minutul 3 la prima actiune ofensiva a partidei.

Lansat excelent in adancime de pasa lui Nistor, atacantul CFR-ului a finalizat cu un sut plasat pe langa un Iliev iesit in intampinare.

Acelasi Balde a ratat dubla in minutul 34 la o deviere care s-a dus alaturi dupa centrarea lui Deac din flancul drept.

Cei de la Astra au adus in premiera mingea in careul advers abia in minutul 36 la o centrare din stanga cand s-a fluierat de altfel fault in atac la Belu.

Sansa uriasa de gol ratata de Astra in minutul 45 la centrarea lui Belu din dreapta si reluarea nefericita cu umarul a lui Marquinhos. Mingea s-a dus in transversala, Arlauskis fiind batut.

La cinci minute dupa pauza CFR Cluj si-a majorat avantajul prin Deac cu un sut din interiorul careului dupa o faza creata de Balde in flancul drept.

Astra a redus din diferenta in urma autogolului semnat de Manea in minutul 73, dar suspansul a fost spulberat dupa sase minute in urma reusitei lui Djokovic. Un sut sec din afara careului fara reactie din partea lui Iliev.

Ionita a marcat golul doi al giurgiuvenilor in prelungiri, dar reusita decarului Astrei a venit prea tarziu pentru a oferi timp unei “remontada”.

Caseta tehnica

Astra: Iliev - Belu, Bejan (Moise '69), Polczak, Al. Stan - Dandea, Seto - Balaure, Marquinhos (Nyuiadzi '81), Al. Ioniţă - Le Tallec (Abang '53). Antrenor: Edward Iordănescu

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea - A. Mureşan, Boli, Peteleu - Hoban, Djokovici (Nouvier '89) - Nistor, Culio (Rus '76), Deac - Balde (Vera '83). Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: Duka, Luchin, L. Rus, Nouvier, Vera, Camora, Hamed

Cartonaşe galbene: Le Tallec '33, Dandea '41, Marquinhos '41

Meciul a fost arbitrat de Marius Avram, ajutat Vladimir Urzică şi Ciprian Danşa.



CFR Cluj obtine trei puncte mari la Giurgiu