Liga 1

CFR Cluj o spulbera pe Dinamo in ultima etapa din sezonul regular

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Liderul CFR Cluj incheie sezonul regular din CASA Liga 1 cu un succes categoric pe teren propriu contra codasei Dinamo, scor 4-1.

Formatia bucuresteana a deschis scorul prin Aloe (min.4) cu o deviere din sase metri in urma unei lovituri de la coltul terenului.

CFR Cluj a egalat pana la pauza prin capitanul Deac, dupa o demarcare a acestuia in spatele defensivei dinamoviste urmata de o preluare si finalizare din sase metri.

Dinamo a ramas in inferioritate numerica inca dinaintea pauzei, dupa ce Filip l-a lovit violent cu cotul in cap pe Bordeianu la un duel aerian pentru balon.

In partea secunda Dinamo a fost victima sigura in fata ofensivei gazdelor, mai ales ca din minutul 46 antrenorul Dan Petrescu a mizat pe Omrani si Debeljuh.

Acesta din urma si-a trecut in cont un hattrick, in minutele 51, 58 si 76.

CFR Cluj ajunge la 17 puncte avans in clasament in fata urmaritoarei FCSB, echipa ca intalneste acasa pe FC Voluntari, duminica, de la ora 20:30.

Dinamo incheie sezonul regular cu cea mai slaba defensiva din campionat (66 goluri primite).

Caseta tehnica

CFR Cluj: Hindrich - Graovac (Manea '74), Yuri, Burcă - Susici (Omrani '46), Bordeianu (Păun '63), Boateng (Chipciu '78), C . Deac, Camora - Dugandzici (Debeljuh '46), Petrila. Antrenor Dan Petrescu;

Dinamo: Eşanu - De Moura, Ehmann, Aloe, A. Radu - Buleică (Bani '55), Pierret, Carp (Borduşanu '55), Steliano Filip - Vlad Morar (G. Creţu '46), Grădinaru (D. Ţone '73). Antrenor Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Steliano Filip '39, '45+2 / Graovac '69, Manea '79.

Caronaş roşu: Steliano Filip '45+2.

Arbitri: Iulian Călin - Valentin Avram, Daniel Mitruţi - George Găman.



CFR Cluj o spulbera pe Dinamo in ultima etapa din sezonul regular