Liga 1

CFR Cluj o invinge pe Dinamo la scor de neprezentare

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Dinamo a fost prada usoara pentru CFR Cluj, liderul la zi in Liga 1 Betano, si a pierdut cu 0-3 meciul disputat pe teren propriu, in Stefan cel Mare, marti seara in etapa a 18-a din Liga 1 Betano.

Un succes categoric pentru echipa din Gruia dupa un meci in care si echipa dinamovista a avut ocazii de a marca, dar “cainii” au avut in fata un Arlauskis in zi de gratie.

De altfel, prima ocazie a meciului a apartinut lui Dinamo la sutul lui Popa care se ducea sub transversala in minutul 34 fara interventia portarului lituanian.

O sansa de gol care i-a insufletit pe putinii spectatori prezenti la meci, insa entuziasmul s-a transformat rapid in grimase de frustrare.

Asa am trait Dinamo - CFR Cluj 0-3

Dupa doar un minut Paun a furat o minge in careul dinamovist, i-a transformat in veritabile jaloane pe aparatorii alb-rosii strecurand mingea in poarta dintr-un unghi aproape imposibil.

Dinamo a scapat ieftin doar cu 0-1 la pauza, Penedo intervenind decisiv in minutul 42 la lovitura de cap a lui Tucudean.

La trei minute dupa pauza oaspetii au beneficiat de un penalty la faultul lui Katsikas asupra lui Tucudean. Interventie rudimentara a fundasului elen si o decizie corecta din partea centralului Marius Avram daca inchidem ochii precum asistentul de pe acea margine la offside-ul in care se afla Tucudean in momentul receptiei pasei.

Dinamo s-a aruncat in atac si a ratat doua mari ocazii de gol. Mai intai Popa, scapat singur cu portarul, n-a reusit sa-l invinga pe Arlauskis, iar pe urmarire Montini a sutat in blocaj, pentru ca apoi acelasi portar lituanian sa se opuna decisiv la sutul lui Ait Atmane din marginea careului.

Tucudean a inchis tabela in minutul 84 si a pus capat sperantelor dinamoviste cu o executie de mare atacant. Patrundere pe zona centrala si finalizare cu exteriorul sub transversala.

Dinamo a mai avut o ocazie in minutul 90 la sutul lui Hanca din lovitura libera. Acelasi Arlauskis a respins de langa bara.

Caseta tehnica

Dinamo: Penedo - Sorescu, Popescu, Katsikas, Grigore - Gomelt - Zenke (Hanca '76), Ait Atmane, Nistor (Montini '46), Salomao (Moldoveanu '70) - D. Popa. Antrenor Mircea Rednic;

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Bordeianu (Lang '85), Djokovici, Culio - Deac, Ţucudean (Costache '90), Păun (Mouthinho '76). Antrenor Antonio Conceicao.

Cartonaşe galbene: Popa '22, Zenke '27, Nistor '40, Gomelt '56 / Djokovici '31, Ţucudean '38, Bordeianu '44

Arbitru: Marius Avram.



CFR Cluj o invinge pe Dinamo la scor de neprezentare