Liga 1

CFR Cluj o demoleaza pe Voluntari. Hattrick semnat de Tucudean

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Liderul CFR Cluj a facut instructie, vineri seara, cu ultima clasata FC Voluntari, scor 5-0 (1-0), intr-o partida din etapa a 17-a in Liga 1 Betano.

Meciul a debutat cu o mare ocazie ratata de ilfoveni la o minge trimisa gresit inapoi de Bordeianu in chiar primul minut de joc.

A urmat primul semnal de alarma la cealalta poarta, unde Tucudean rata de putin inalnirea cu un balon pasat in sase metri de Omrani.

Aceiasi doi jucatori au conlucrat perfect in minutul 26 pentru golul de 1-0 marcat de atacantul nationalei Romaniei cu o reluare din fata portii.

Pana la pauza Voluntariul a scapat ieftin cu 1-0, dupa ce gazdele au trimis de doua ori in bara. Mai intai prin Bordeianu in minutul 30 si mai apoi prin Tucudean in minutul 38.

CFR Cluj s-a dezlantuit in partea secunda cu alte patru goluri. Tucudean le-a semnat pe primele doua, completandu-si hattrick-ul in minutele 55 si 61.

Jocul a continuat sa curga in aceeasi directie si Manea a dus scorul la 4-0 in minutul 84 la capatul unui contraatac la care mai contribuisera Ionita si Deac cu pasa decisiva.

Fostul dinamovist Costache a inchis tavela in minutul 89 cu primul sau gol in tricoul CFR-ului, echipa care isi consolideaza prima pozitie in clasament.

Pentru Voluntari situatia devine din ce in ce mai grele, instalarea lui Cristiano Bergodi neaducand schimbarea dorita. Cel putin nu la aceasta partida pe care ilfovenii trebuie sa o uite grabnic.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Lang, Camora - Djokovici, Bordeianu - Omrani (Tambe '85), C. Deac, Păun (V. Costache '75) - Ţucudean (Al. Ioniţă '79). Antrenor Antonio Conceicao;

FC Voluntari: Vâtcă - Ricardinho, Hodorogea, Armaş, Bucurică - Căpăţînă, Răuţă - G. Deac (I. Gheorghe '71), Malfleury (Kabasele '60), Al. Vlad - Tudorie (Gadze '83). Antrenor Cristiano Bergodi;

Cartonaşe galbene: Omrani '10 / Răuţă '63l

Arbitru: George Găman.



CFR Cluj o demoleaza pe Voluntari. Hattrick semnat de Tucudean