Liga 1

CFR Cluj mai aproape de titlu dupa 1-0 in deplasare cu Sepsi

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Liderul CFR Cluj a castigat, sambata seara, disputa din deplasare cu Sepsi Sf.Gheorghe, cu 1-0, in etapa a 6-a din playoff.

Revenit printre titularii campioanei Romaniei, atacantul George Tucudean a marcat unicul gol al meciului in minutul 24 dintr-o centrare a lui Manea de pe flancul drept.

La 0-1 ambele echipe au ratat cate o mare ocazie. Mai intai Sepsi prin Tandia, jucator care a sutat putin pe langa poarta dupa o patrundere in suprafata de pedeapsa.

A urmat ocazie celor de la CFR Cluj din partea secunda, cand Culio a trimis in forta si mingea a intalnit stalpul din drapta al portii gazdelor.

Asa am trait Sepsi - CFR Cluj in playoff

CFR Cluj a trecut pe langa golul doi si in minutul 79 dupa o faza fixa de la coltul terenului. Urcat in careul advers, fundasul Boli a reluat fulgerator cu capul si mingea s-a dus peste poarta.

O victorie clasica pentru CFR Cluj in mandatele lui Dan Petrescu, trei puncte care apropie si mai mult echipa din Gruia de al doilea titlul consecutiv in Liga 1 Betano.

Diferenta fata de FCSB a crescut dupa acest meci la sase puncte in favoarea clujenilor, iar echipa bucuresteana este obligata sa castige duminica in deplasare cu Viitorul pentru a mentine suspansul si in etapele ramase de disputat pana la finalul sezonului.



CFR Cluj mai aproape de titlu dupa 1-0 in deplasare cu Sepsi