Liga 1

CFR Cluj invinge la scor Astra Giurgiu. La un punct de titlu!

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

In ultimul meci al etapei a 8-a din playoff liderul CFR Cluj a castigat fara probleme in deplasare cu Astra Giurgiu, scor 5-1.

Un rezultat prin care formatia din Gruia reface diferenta de cinci puncte fata de FCSB cu doua etape ramase de disputat pana la finalul sezonului.

CFR Cluj este la un meci distanta de obtinerea celui de-al doilea titlu consecutiv si are nevoie de un singur punct etapa urmatoare acasa cu U Craiova 1948 CS pentru castigarea campionatului.

Echipa pregatita de Dan Petrescu si-a facut meciul de la Giurgiu usor inca din debut, reusind deschiderea scorului prin Omrani dupa o faza de contraatac.

Cestor a pierdut mingea in jumatatea adversa si CFR Cluj a profitat imediat pe o contra rapida dusa la capat de Omrani.

Croatul Djokovic a majorat avantajul oaspetilor dupa pauza in minutul 59 din centrarea lui Culio.

Astra Giurgiu a marcat golul de onoare in minutul 66 prin albanezul Llullaku dintr-o lovitura de la 11 metri, insa pana la final echipa oaspete avea sa mai marcheze de trei ori.

Djokovic (73), Bejan cu un autogol (81) si Hoban cu un sut de la distanta (88) au adus cea mai categorica victorie pentru CFR Cluj in playoff.

Caseta tehnica

Astra: Santos - Dima, Bejan, Cestor, Radunovici - Biceanu (Zoua '63), Moise, V. Roşu - V. Gheorghe (Llullaku '54), Alibec, Balaure (Begue '75). Antrenor Costel Enache;

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovici, Bordeianu, Culio (Hoban '84) - Deac (Ţucudean '77), Omrani, Costache (Păun 75). Antrenor Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Roşu '89 / Culio '64;

Arbitru: Adrian Cojocaru.



CFR Cluj invinge la scor Astra Giurgiu. La un punct de titlu!