Liga 1

CFR Cluj invinge in deplasare una din performerele returului

CFR Cluj a dispus la scor de neprezentare de CSMS Iasi, 3-0, spulberand sperantele de cupe europene ale echipei pregatite de italianul Nicolo Napoli. Tade (32, 82), cu o dubla, si-a consolidat prima pozitie in clasamentul golgeterilor. La show-ul fostei campioane a contribuit si croatul Jakolis, care a punctat la zece minute dupa reluarea jocului. Marti, CFR Cluj afla daca ramane sau nu in Liga 1 dupa depunctarea (24 p) dictata impotriva sa.

CSMS Iasi si-a creat prima ocazie la poarta lui Minca, pe fondul unei posesii superioare a adversarului. Cretu l-a deschis excelent in marginea careului pe Ciucur, insa mijlocasul de banda al gazdelor a avut o continuare complet nefericita, in conditiile in care Grahovac era demarcat la cativa metri de tinta.

Tabela de pe "Emil Alexandrescu" s-a deblocat, in minutul 32, dupa ce francezul Tade a transformat o lovitura de pedeapsa obtinuta tot de el, distantandu-se in clasamentul golgeterilor Ligii 1 cu 16 reusite. Primul gol incasat de ieseni pe teren propriu de la mijlocul lunii noiembrie.

Introdus de Nicolo Napoli imediat dupa pauza, Boiciuc a aparut bine in preajma careului mic si a reluat cu capul de putin pe langa vinclu.

CFR Cluj si-a dublat avantajul la urmatorul atac prin croatul Antonio Jakolis, servit bine de Guima. Sut imparabil in plasa laterala.

Chanturia (64) putea profita de o noua bresa in defensiva lui CSMS, insa a finalizat din cadere pe centrul portii, permitandu-i lui Grahovac sa respinga.

Tade a incheiat meciul cu o noua lovitura de pedeapsa transformata fara probleme. Mitic a comis fault asupra lui Jazvic, iar Comanescu a luat decizia care se cuvenea.

CSMS Iasi: Grahovac - Tiganasu, Mihalache, Plamada, Voicu - Enescu (L. Mihai 46), Mitic - Badic (Braga 66), Cretu, Ciucur (Boiciuc 46) - Golubovic

CFR Cluj: Minca - Camora, Carp, Larie, Lopes - Tade, Paun (Chanturia 60), Muniru, Jakolis (Veres 69) - Guima (Jazvic 56), Deac

Arbitru: Adrian Comanescu (Ramnicu Valcea)

Cartonase galbene: Badic 30, Mitic 81, Plamada 84, Grahovac 84/ Deac 68, Chanturia 77, Tade 84, S. Muniru 87

Cartonase rosii: -

Stadion: Emil Alexandrescu (Iasi)



CFR Cluj invinge in deplasare una din performerele returului