Liga 1

CFR Cluj invinge Astra cu 2-0 in penultimul meci din sezonul regulat

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Victorie fara dubii pentru CFR Cluj obtinuta, sambata seara, in fata celor de la Astra Giurgiu, intr-un meci din etapa a 25-a din Liga 1 Betano.

Un succes conturat dupa golurile marcate de Culio si Tucudean, cate unul pentru fiecare repriza in parte.

Culio a deschis scorul in minutul 9 la o faza in care mijocasul argentinian a fost lasat de Ionita singur cu poarta goala in fata. Acesta avea sa indeplineasca o simpla formalitate.

Tucudean a inchis tabela in partea secunda, minutul 67, cu un sut pe jos din interiorul careului la o gafa a apararii adverse.

Golul cu numarul 12 pentru Tucudean care astfel il egaleaza pe Gnohere de la FCSB in fruntea clasamentului golgeterilor din Liga 1.

Acelasi Tucudean ratase doua ocazii uriase, mai intai in minutul 7 cand singur cu toata poarta goala in fata a trimis mult peste si mai apoi in imediat dupa pauza cand a sutat in Iliev la o faza unu contra unu.

Cu cinci minute inaintea finalului Omrani a ratat si el singur cu portarul.

Astra a facut un joc modest si cea mai mare ocazie a giurgiuvenilor a venit abia in prelungiri la reluarea lui Polczak respinsa de Arlauskis peste bara.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Hoban (Bordeianu '78), Djokovic - Deac, Culio, Ioniţă (Omrani '63) - Ţucudean (Costache '84). Antrenor: Dan Petrescu

Astra Giurgiu: Iliev - Butean, Bejan, Polcza, Stan - Mrzljak, Seto - L. Buş (Balaure '61), Fl. Matei (Chipirliu '72), Moise (Biceanu '83)- Abang. Antrenor: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene: Djokovici '20 / Moise '70, Chipirliu '88

Meciul a fost arbitrat de Alexandru Tudor.



CFR Cluj invinge Astra cu 2-0 in penultimul meci din sezonul regulat