Liga 1

CFR Cluj intoarce scorul cu Viitorul de la 0-1 si mai face un pas spre titlu

Sursă foto: facebook.com/cfr1907/

Echipa CFR Cluj a invins-o pe Viitorul, cu 3-1, luni seara, intr-un meci din etapa a 7-a din playoff. Meci in care Viitorul a condus cu 1-0 la pauza si a ratat o mare ocazie in debutul reprizei secunde.

Viitorul a inceput extrem de sus si a surprins-o pe CFR Cluj prin agresivitatea in joc, marturie fiind si cele trei cartonase galbene incasate de jucatorii lui Gheorghe Hagi in primele 17 minute ale meciului din Gruia.

Pe acest fond deschiderea scorului in minutul 14 de catre brazilianul Rivaldinho a venit cumva firesc in ritmul jocului.

Asa am trait CFR Cluj - Viitorul 3-1 (0-1 la pauza)

CFR Cluj a macinat in gol pana la ultima faza a reprizei, cand Omrani a incercat o finalizare de efect cu calcaiul, numai ca mingea a trecut pe langa poarta lui Cojocaru..

Acelasi Cojocaru avusese o interventie decisiva la sutul lui Culio pe jos din minutul 32.

Viitorul a inceput mai bine si partea secunda ratand o mare ocazie prin Rivaldinho in minutul 48. Mai intai Ianis Hagi a sutat din afara careului. Arlauskis respinge in fata si Rivaldinho trimite extrem de slab spre poarta, iar Manea a respins din apropiere.

Ocazie si pentru CFR Cluj in minutul 55 la reluarea cu capul a lui Costache. Mingea a trecut pe langa poarta.

Un minut mai tarziu CFR-ul a restabili egalitatea prin Camora, al carui sut din afara careului l-a surprins pe Cojocaru.

In minutul 66 centralul Sebastian Coltescu a acordat usor lovitura de la 11 metri la contactul dintre Ghita si Camora in marginea careului. Culio a transformat pentru 2-1!

Dupa alte zece minute gazdele s-au desprins pe tabela in urma unui gol marcat cu capul de fundasul Vinicius.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovici (A. Mureşan '82), Bordeianu, Culio - Deac (Moutinho '84), Omrani, Costache (Păun '64). Antrenor Dan Petrescu;

FC Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Houri, T. Băluţă, Vînă (G. Ganea '70) - I. Hagi, Rivaldinho (Achim '64), Drăguş (Ciobanu '46). Antrenor Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Ţâru '6, Băluţă '17, Drăguş '19, Houri '77;

Arbitru: Sebastian Colţescu.



CFR Cluj intoarce scorul cu Viitorul de la 0-1 si mai face un pas spre titlu