Liga 1

CFR Cluj intoarce rezultatul la Voluntari si e noul lider in Liga 1

Sursă foto: facebook.com/VoluntariFC

Campioana CFR Cluj a revenit de la 0-1 in deplasare cu FC Voluntari si a castigat, cu 2-1, meciul din etapa a 4-a.

Maghiarul Lang a provocat in minutul 11 penalty-ul din care Laidouni avea sa deschida scorul pentru Voluntari.

La doua minute dupa reusita de 1-0 a gazdelor cei de la CFR Cluj au ratat egalarea prin Djokovic, al carui sut din afara careului a lovit bara.

In cele din urma, in minutul 34, Ionita a egalat cu primul sau gol al sezonului in Liga 1, dupa ce a scapat din marcajul lui Zgrablic ramanand singur cu portarul.

CFR Cluj a controlat partea secunda a jocului si ratat preluarea conducerii in minutul 82 la lovitura de cap a lui Djokovic respinsa peste bara de Draghia.

Ocazie care anunta reusita de 2-1 semnata de Tucudean un minut mai tarziu. Excelent gasit in careul advers, atacantul campioanei a finalizat cu sut pe jos la coltul lung.

In prelungiri cei de la Voluntari au beneficiat de doua faze fixe care se anuntau periculoase, dar la niciuna dintre acestea mingea n-a prins cadrul portii.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Drăghia – Ricardinho (Ciucur ’85), Zgrablic, Walace, Bucurică - Laidouni, Răuţă (Achim ’69), Sesar - Szijj, Ad. Bălan, Căpăţână (Malfleury ’79). Antrenor: Daniel Opriţa;

CFR Cluj: Vâtcă - Manea, Vinicius, Lang, Camora – Ioniţă (De Luca ’63), Djokovic, Culio – Mailat (Bordeianu ’70), Omrani, Ţucudean (Mureşan ‘90+2). Antrenor: Antonio Conceicao;

Cartonaşe galbene: Bucurică ’79, Malfleury ‘89 / Omrani ’39, Mailat ’45, Culio ’77, Camora ’88, Djokovic ‘89;

Cătălin Popa a arbitrat meciul.



CFR Cluj intoarce rezultatul la Voluntari si e noul lider in Liga 1