Liga 1

CFR Cluj incheie sezonul regulat cu victorie impotriva ultimei clasate

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Juventus Bucuresti, lanterna rosie din Liga 1 Betano, a rezistat o repriza impotriva liderului CFR Cluj, echipa care in cele din urma a castigat cu 2-0 meciul din ultima etapa a sezonului regulat. Asa am trait Juventus - CFR Cluj 0-2.

In prima parte Culio a ratat deschiderea scorului cu un sut din actiune in minutul 10, in timp ce gazdele au trecut pe langa gol prin Elek in finalul reprizei la sutul lui Elek pe langa poarta.

CFR Cluj a presat puternic in minutele de final ale primului mitan, insa jucatorii lui Dan Petrescu au fost ocoliti de sansa la finalizare.

Tabela a fost deblocata in partea secunda, minutul 63, cand pe fondul unei presiuni tot mai accentuate, Omrani a deschis scorul cu un sut din interiorul careului dupa un balon respins in lateral de portarul Draghia.

Gazdele si-au pierdut busola dupa golul incasat si cateva minute mai tarziu Bajenaru il faulta in suprafata de pedeapsa pe Deac. Penalty fara discutii pentru oaspeti si noul intrat Ionita primea responsabilitatea transformarii.

Sutul lui Ionita a fost blocat de Draghia, fostul sau coleg de la Rapid, insa mingea i-a revenit lui Ionita din bara si acesta a trimis-o in poarta pentru 2-0.

In minutul 72 Omrani a ratat de putin dubla cu un sut din unghi, in timp ce Deac nu a prins poarta dintr-o pozitie favorabila in ultimul minut al meciului.



CFR Cluj incheie sezonul regulat cu victorie impotriva ultimei clasate