Liga 1

CFR Cluj – FCSB 2-0. Campioana si-a respectat statutul

Sursă foto: facebook cfr cluj

Castigatoare al titlului din acest sezon cu o etapa in urma, CFR Cluj n-a avut nicio problema in a se impune in duelul cu rivala FCSB, scor 2-0 (1-0).

Un meci disputat in Gruia cu spectatori, primul din acest sezon cu portile deschise, si care a debutat cu o sansa mare de gol pentru FCSB.

Prima sansa de gol a gazdelor a apartinut lui Rondon in minutul 12, cand portarul Tirnovanu a respins cu o mana in afara terenului.

Ocazia lui Rondon a prefatat golul de 1-0 marcat de Gidea, in minutul 14, acesta punctand cu un sut din interiorul careului.

CFR Cluj a fost de golul doi in minutul 30. Simion a respins in extremis din fata portii goale.

Partea secunda a fost dominata autoritar de CFR Cluj, gazdele marcand spectaculos prin Rondon golul de 2-0 in minutul 66.

In alte doua ocazii echipa din Gruia a trimis mingea in bara, la suturile lui Costache din minutele 63 si 72.

CFR Cluj a beneficiat si de o lovitura de la 11 metri cu un sfert de ora inaintea finalului. Sutul lui Deac de la punctul cu var a fost blocat de portarul Tirnovanu.

Cei de la FCSB au ratat cea mai mare ocazie prin Vina, in minutul 79, cand acesta n-a nimerit poarta din pozitie favorabila in interiorul careului.

CFR Cluj obtine al patrulea titlu consecutiv si termina sezonul la o diferenta de 9 puncte fata de FCSB.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Bălgrădean (Murariu '85) - Manea, Vinicius, Burcă, M. Camora (Latovlevici '77) - Deac, Hoban (Soares '65), Păun - Gîdea (Pereira '65), Rondon (Gondiu '85), Costache. Antrenor Edward Iordănescu;

FCSB: Târnovanu - Pantea, Simion, L. Filip (Gogor '87), Şerban - Vînă, Nedelcu (Buziuc '46), Perianu - Niţă, Fl. Tănase (Istarte '79), Musi (Ardelean '79). Antrenor Anton Petrea.

Cartonaşe galbene: Cîdea '34, Pereira '90 / Niţă '4, Pantea '37, Vînă '75.

Arbitri: Florin Marcu - Ciprian Danşa şi Bucsi Imre-Laszlo - Lucian Rusandu;

Pentru centralul Florin Marcu a fost ultimul meci al carierei.



CFR Cluj – FCSB 2-0. Campioana si-a respectat statutul