Liga 1

CFR Cluj - FC Voluntari 1-0. Omrani a marcat in minutul 89

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Liderul CFR Cluj a obtinut cele trei puncte in duelul cu a treia clasata FC Voluntari printr-un gol marcat pe final de meci de francezul Billel Omrani.

CFR Cluj a fost aproape de a deschide scorul repede, in minutul 3, cand Tamas a deviat periculos spre propria poarta centrarea lui Camora. Doar interventia portarului Popa a pastrat tabela nemodificata.

Replica celor de la FC Voluntari a venit dupa trei minute pe fondul unui contraatac. Nemec l-a pus in pozitie de finalizare pe Ion Gheorghe si acesta a trimis putin pe langa poarta gazdelor.

O noua faza periculoasa la poarta lui Balgradean, in minutul 17, cand acelasi Nemec a jucat rolul pasatorului pentru finalizarea lui Tavarez.

Bara transversala i-a salvat pe ilfoveni la sutul lui Petrila din minutul 27. O executie spectaculoasa din lovitura libera.

Alibec si-a incercat sutul de la distanta pe final de repriza fara a avea prea mult succes.

CFR a dominat autoritar jocul in partea secunda in cautarea golului care sa deblocheze tabela.

Pe acest fond ilfovenii au fost aproape sa dea lovitura, in minutul 55, prin Rata care a profitat de o eroare in zona centrala a apararii si a fost blocat in extremis de Balgradean.

Aparut in careu la o centrare in sase metri Bouhenna a trimis cu capul putin peste poarta lui Popa, in minutul 62.

Gazdele au irosit o buna sansa prin Deac din lovitura libera in minutul 65.

Cea mai mare ocazie a fost ratata de CFR Cluj, in minutul 72, la sutul lui Camora din afara careului. Popa a respins mingea in bara, pentru ca apoi sa o retina cu emotii din fata lui Petrila aflat la panda.

CFR Cluj a deschis scorul, in minutul 89, prin Omrani. Acesta a reluat in poarta din cativa metri un balon intors de Paun. Totul a pornit de la o centrare venita din flancul drept in careul oaspetilor.

Ilfovenii au fost aproape de gol intr-un final jucat pe contre, iar pe contraatac CFR n-a reusit sa marcheze al doilea gol.

Succesul cu numarul 12 pentru CFR Cluj in 14 etape si conservarea avansului de opt puncte fata de Universitatea Craiova in clasament.

Voluntari rateaza primul egal al sezonului si sufera a sasea infrangere.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Balgradean - Manea (Susic 85’), Bouhenna, Burca, Camora - Boateng (Paun 77’), Culio - Deac, Omrani, Petrila - Alibec (Sacko 85’). Antrenor: Dan Petrescu.

FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Tamas, Armas, Costin (Fulop 90’) - Briceag, Droppa - Tavares (Achim 76’), Rata, Gheorghe - Nemec. Antrenor: Liviu Ciobotariu.



CFR Cluj - FC Voluntari 1-0. Omrani a marcat in minutul 89