Liga 1

CFR Cluj – Dinamo. Profita campioana de pasul gresit al rivalelor la titlu?

Etapa a 29-a, penultima din sezonul regular, se incheie luni seara in Gruia cu meciul CFR Cluj – Dinamo.

Pariati aici pe CFR Cluj-Dinamo

Un duel ajuns la episodul cu numarul 52 pe prima scena a fotbalului romanesc.

CFR Cluj a castigat de 22 de ori, in timp ce Dinamo s-a impus in 20 de ocazii. Alte noua meciuri s-au incheiat la egalitate.

Cu CFR Cluj in postura de gazda au fost pana acum 25 de meciuri: formatia ardeleana a castigat de 12 ori acasa, Dinamo a plecat de sapte ori invingatoare din Gruia, in timp ce de sase ori s-a terminat remiza.

Vedeti aici clasamentul la zi in Liga 1

Dinamo n-a mai invins-o pe CFR Cluj de la un 3-0 inregistrat chiar pe terenul Dr.Constantin Radulescu, in 6 mai 2017.

CFR Cluj a castigat cea mai recenta intalnire, in Stefan cel Mare, pe 17 decembrie 2020. A fun un 2-0 decis de golurile lui Debeljuh si Paun.

La partida de luni seara Gheorghe Multescu nu va putea conta pe portarul titular Mihai Esanu, accidentat in cantonamentul nationalei U21 a Romaniei la Campionatul European din Ungaria.

Astfel, intre buturile lui Dinamo ar putea sa apara in premiera norvegianul Gudmund Kongshawn.

Edward Iordanescu mizeaza pe revenirile lui Debeljuh, Costache si Rondon, jucatori care au lipsit la confruntarea cu FCSB (0-3), ultimul meci pentru CFR Cluj inaintea intreruperii campionatului.

Dinamo vine in Gruia cu cel mai slab atac din Liga 1 in 2021. Doar sapte goluri au marcat “cainii” in meciurile disputate in acest an.

In plus, Dinamo n-a mai castigat in Liga 1 de la 1-0 cu UTA pe 31 ianuarie la Arad. Au urmat de atunci doua remize si sase infrangeri.

Cu doar 15 goluri primite, CFR Cluj are a doua cea mai buna aparare din Liga 1. Doar Universitatea Craiova a incasat mai putine goluri (14).



CFR Cluj – Dinamo. Profita campioana de pasul gresit al rivalelor la titlu?