Liga 1

CFR Cluj demoleaza Craiova

Sursă foto: csuc.ro

Victorie cu 4-1 obtinuta de CFR Cluj, sambata seara, in deplasare contra celor de la CS Universitatea Craiova, intr-un meci din etapa a 3-a din playoff. Vedeti cum arata clasamentul actualizat.

Citește și... Asa am trait Craiova - CFR Cluj 1-4. Dubla Deac

Un scor poate mult prea aspru dupa cele intamplate pe teren si raportul ocaziilor, dar o victorie a ardelenilor care nu poate fi pusa niciun moment la indoiala.

CFR Cluj a fost echipa mai lucida, mai inchegata si care a aratat o prospetime superioara fata de Craiova dupa meciurile din Cupa Romaniei de la jumatatea saptamanii.

Oltenii au avut un start foarte bun de partida, cu ocazia lui Ivan din minutul 4 si sutul lui Zlatinsky care a ocolit de putin poarta in minutul 14.

Doua ocazii care au ramas simple amintiri dupa cele doua goluri marcat de clujeni intr-un interval de doar trei minute. Mai intai Deac a modificat in premiera tabela cu un sut spectaculos din afara careului, o executie de generic cu transversala.

Paun, jucator care si-a aniversat chiar de 1 aprilie cei 22 ani impliniti, a punctat pentru 2-0 in minutul 20 cu o reluare din 6 metri la o centrare din dreapta.

Craiova ar fi putut reveni in meci la capul lui Baluta din finalul primei reprize, dar Minca a fost excelent plasat si a respins in corner cu o mana.

In cele din urma, dupa pauza, la prima ocazie a reprizei secunde, juvetii au redus din diferenta prin Gustovo dintr-o lovitura de la 11 metri dictata pentru un hent al lui Horj.

Acelasi Gustavo avea sa rateze alte doua ocazii mari de gol prin care Craiova putea egala la doi, iar sansele irosite s-au razbunat pe olteni cu varf si indesat.

Gomelt a marcat pentru 3-1 in minutul 69 din centrarea lui Omrani, acesta depasindu-l usor pe Kelic in flancul stang al apararii craiovene, pentru ca Deac sa-si treaca in cont dubla in minutul 71 din centrarea aceluiasi Omrani in 6 metri.

Craiova a terminat meciul in genunchi si cu un jucator mai putin, dupa ce Ivan a primit cartonasul rosu pentru un fault salbatic asupra lui Camora in marginea careului advers.



CFR Cluj demoleaza Craiova