Liga 1

CFR Cluj continua cursa pentru playoff dupa 2-0 cu ASA

Sursă foto: lpf.ro

Victorie pana la urma fara probleme pentru CFR Cluj, vineri seara, obtinuta pe teren propriu in fata celor de la ASA Tg.Mures, lanterna rosie a campionatului, scor 2-0. Meciul a fost live text aici.

Un succes conturat in partea secunda si prin intermediul caruia CFR Cluj acumuleaza 37 de puncte in clasament, fiind sigura de locul cinci indiferent de rezultatele urmaritoarelor Dinamo si Astra Giurgiu.

La 0-0 cei de la ASA Tg.Mures au ratat o sansa de gol rarisima prin Batfoi, faza care ar fi putut schimba desfasurarea ulterioara a meciului.

Cei de la ASA au inceput extrem de curajos meciul din Gruia si Nicolita putea ameninta poarta lui Minca in minutul 4, cand a preluat pe piept in suprafata de pedeapsa, dar n-a mai avut forta pentru o reluare decisiva.

Gazdele au solicitat penalty in minutul 12 la faultul comis asupra lui Omrani in marginea careului. S-a acordat doar lovitura libera pe care Deac a executat-o in Muresan.

Presiunea CFR-ului a crescut tot mai mult si golgeterul Bud rata in minutul 38 deschiderea scorului cu o lovitura de cap care a trecut putin pe langa poarta.

ASA a avut doua actiuni in finalul primei reprize din care ar fi putut obtine mai mult la suturile lui Muresan si Nicolita.

Ocazia campionatului

La sapte minute dupa reluarea jocului, in partea secunda, Batfoi s-a trezit singur cu portarul Minca la o faza cand fanionul de la margine a ramas corect jos, insa atacantul muresenilor a trimis incredibil pe langa poarta.

Nouvier n-a mai putut continua meciul si a fost schimbat in minutul 50 cu Sorsa, iar croatul a intrat cu gol pentru CFR Cluj. O reusita norocoasa venita printr-o deviere in minutul 52 la sutul lui Rus, si el intrat imediat dupa pauza.

Gazdele au inchis tabela si practic meciul in minutul 67 prin Paun, jucator care a finalizat cu varful bocancului din coltul careului mic o pasa de la Omrani.

Francezul a ratat golul de 3-0 in minutul 72, cand a trimis mult peste poarta din pasa lui Paun.



CFR Cluj continua cursa pentru playoff dupa 2-0 cu ASA