Liga 1

CFR Cluj castiga in prelungiri cu Viitorul

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Echipa CFR Cluj a obtinut victoria in meciul cu Viitorul din etapa a 21-a, scor 2-1, cu un gol marcat in minutul 90+3.

Itu a deschis scorul pentru CFR Cluj in minutul 31 cu o lovitura de cap din sase metri la centrarea lui Camora din flancul stang.

Aceasta dupa ce la scorul de 0-0 cei de la Viitorul au ratat o mare ocazie la patrunderea capitanului Benzar in careul advers. Acesta a ratat singur cu portarul.

Viitorul a restabilit egalitatea in repriza secunda prin Dobrosavlevici la o mare eroare comisa de portarul Balgradean.

Aparatorul buturilor CFR-ului a scapat mingea din maini la o centrare din stanga si Dobrosavlevici a trimis in poarta pentru 1-1.

CFR Cluj a avut ultimul cuvant obtinand victoria in prelungirile partidei. Chipciu a reluat in bara dupa o faza prelungita de atac si mingea a ajuns cu sansa la Hoban.

Fostul international a indeplinit o simpla formalitate singur cu poarta goala in fata.

CFR Cluj revine la un punct in spatele liderului FCSB, in timp ce Viitorul ajunge la cinci puncte de zona playoff in clasament.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Bălgrădean – C. Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (Carnat '72), Hoban, Păun – M. Pereira (L.Aurelio '72), Rondon (Chipciu '86), Costache (Debeljiuh '64). Antrenor: Edward Iordănescu.

Viitorul: Căbuz – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – C. Matei, Artean, Ciobanu (Babunski '78) – Grădinaru (Gaztanaga '55), G. Ganea (Andronache '78), Ely Fernandes (Pitu '60). Antrenor: Cătălin Anghel.

Cartonaşe galbene: Itu '35, Camora '74 / Benzar '56.



CFR Cluj castiga in prelungiri cu Viitorul