Liga 1

CFR Cluj castiga cu Viitorul si reface diferenta de trei puncte in fruntea clasamentului

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Victorie scurta, cu 1-0, obtinuta de CFR Cluj, luni seara, pe terenul celor de la Viitorul, in ultima partida a etapei a 20-a in Liga 1 Betano.

O eroare in apararea celor de la Viitorul a decis practic meciul. Mladen a alunecat la preluarea unui balon si cei de la CFR Cluj au profitat marcand prin Tucudean in minutul 33.

Un gol venit contrar cursului jocului pe un fond de dominare al celor de la Viitorul.

Asa am trait Viitorul - CFR Cluj 0-1

In partea secunda, minutul 60, Viitorul a ratat cea mai mare ocazie a meciului la reluarea de cap a lui Mladen. Mingea se ducea in poarta fara interventia decisiva cu o mana a portarului Arlauskis.

CFR Cluj reface diferenta de trei puncte fata de urmaritoarea FCSB, echipa pe care o va intalni etapa urmatoare pe Arena Nationala, in timp ce Viitorul a ratat sansa de a urca pe locul trei si de a se apropia la sase puncte de primele doua clasate.

Tucudean devine golgeterul campionatului, cu 13 reusite, dupa golul marcat impotriva fostei sale echipe.

Caseta tehnica

Viitorul: Cojocaru - Boboc (Ciobanu '72), Mladen, Luchin, De Nooijer - Artean (Achim '65), T. Băluţă, Vînă - I. Hagi (C), Voduţ (Houri '46), Drăguş. Antrenor: Gheorghe Hagi

CFR: Arlauskis - Manea, Vinicius, A. Mureşan, Camora (C) - D. Djokovic, Bordeianu, Culio - C. Deac, Ţucudean (Păun '65), Omrani (Lang '90+4). Antrenor: Antonio Conceicao

Cartonaşe galbene: Houri '90+1 / Ţucudean '27, Djokovici '30, Camora '90+1, Omrani '90+4

 Istvan Kovacs (arbitru).



CFR Cluj castiga cu Viitorul si reface diferenta de trei puncte in fruntea clasamentului