Liga 1

CFR Cluj câștigă autoritar derby-ul cu Universitatea Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

N-a fost loc de surpriză, luni seara, în derby-ul Clujului dintre CFR și Universitatea. Echipa din Gruia s-a impus, cu 4-0 (3-0), la capătul unui meci cu trei lovituri de la 11 metri pentru trupa lui Dan Petrescu.

Primul penalti a fost acordat în minutul 25, Janga modificând în premieră tabela. După doar șapte minute Krasniqi a marcat spectaculos cu călcâiul din interiorul careului din pasa lui Manea.

Scorul pauzei avea să fie stabilit de Manea dintr-o altă lovitură de la 11 metri.

Jocul a curs în aceeași direcție și în partea secundă, cu CFR Cluj care a mai ratat o lovitură de la 11 metri prin Krasniqi, în minutul 81.

Gorcea, portarul oaspeților, a reușit blocheze șutul mijlocașului kosovar. Același Gorcea n-a mai avut ce face în al patrulea minut suplimentar, când Braun l-a servit ideal în careu pe Birligea și acesta a punctat cu un șut în forță.

CFR Cluj încheie sezonul regular pe locul secund în clasament, cu un punct în urma liderului Farul.

Prin înjumătățire cei de la CFR vor beneficia de rotunjire și practic vor începe în playoff la egalitate cu echipa lui Gheorghe Hagi.

Într-un alt meci disputat, luni, Chindia și FC Voluntari au remizat, scor 1-1.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea (Braun - 86), Yuri, A. Burcă, Camora – C. Deac, Muhar (Cvek - 46), Boateng, Krasniqi (Hoban - 90) - Janga (Yeboah - 86), Petrila (Birligea - 46). Antrenor: Dan Petrescu.

”U” Cluj: Gorcea – Piţian, A. Miron, D. Ispas – Martic, Remacle (Filip -57), Bic (Fulop -46), Pires (Tescan - 59), Oancea (Goanov -46) – Thiam, I. Stoica (Bota - 83). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Martic (45+1), Goranov (90+2).

Arbitri: Marcel Bîrsan - Mircea Orbuleţ, Daniel Mitruţi.



CFR Cluj câștigă autoritar derby-ul cu Universitatea Cluj