Liga 1

CFR Cluj bate FCSB si urca pe primul loc

Victorie cu 2-0 pentru CFR Cluj in meciul cu FCSB disputat, vineri seara, la Bucuresti in etapa a 8-a din playoff-ul Ligii 1.

O victorie a formatiei din Gruia conturata pe final de meci, dupa reusitele lui Susic (86) si Itu (88).

FCSB a aliniat o echipa cu numerosi jucatori tineri si fara vedetele Man, Tanase sau Coman in primul 11.

CFR Cluj a dominat mare parte din confruntarea de pe Arena Nationala, cu ocazii dintre cele mai insemnate.

Prima sansa de gol a oaspetilor i-a apartinut lui Costache in minutul 12, cand sutul acestuia a fost blocat in extremis de portarul Vlad.

Echipa din Gruia a trecut din nou aproape de gol in minutul 33, cand mingea a refuzat practic sa intre in poarta lovind de doua ori bara.

FCSB a echilibrat disputa in partea secunda si a avut primul sut pe poarta (!) in minutul 61 prin Dumitru. O minge grea pe coltul scurt respinsa in lateral de Arlauskis.

Patru minute mai tarziu CFR irosea o noua sansa de gol la devierea lui Rondon si reluarea cu capul a lui Hoban pe langa poarta.

Pantea a respins apoi de pe linia portii devierea lui Burca dupa un corner si meciul se indrepta spre un 0-0.

Susic a deblocat tabela in minutul 86 cu o lovitura de cap din apropiere care l-a surprins pe Vlad.

Dupa alte doua minute Itu a majorat avantajul CFR-ului asigurand victoria cu FCSB.

CFR acumuleaza 46 de puncte si urca peste Craiova in clasament, echipa din Banie avand 44 de puncte si un meci mai putin.

Caseta tehnica

FCSB: Vlad - Creţu (Pantea '46), I. Cristea, Miron, Panţîru - Moruţan (Pandele '46), Perianu, Vînă - Niţă, Istrate, C. Dumitru. Antrenor; Anton Petrea.

CFR: Arlauskis - Susic, Cestor, Burcă, Camora - L. Aurelio (Pereira '63), Hoban, Deac - Joca (Chipciu '8 / Golofca '90), Omrani (Rondon '63), Costache (Itu '62). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Creţu '39.

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene.CFR Cluj bate FCSB si urca pe primul loc