Liga 1

CFR Cluj – Astra 1-1. Ardelenii rateaza sansa primului loc

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Etapa a 19-a din CASA Liga 1 s-a incheiat, joi seara, cu meciul dintre CFR Cluj si Astra Giurgiu, un meci incheiat la egalitate dupa ce oaspetii au condus inca din minutul 20.

Asa am trait CFR Cluj - Astra Giurgiu

Constantin Budescu a deschis scorul in minutul 20 cu un sut din afara careului usor deviat de Paulo Vinicius.

Un gol venit la cinci minute dupa ce gazdele ratasera incredibil prin Pereira. Sutul acestuia din interiorul careului a fost respins in extremis de portarul Popa.

Acelasi Popa avea sa se opuna golului si in finalul reprizei, cand a respins de la vinclu o executie a lui Deac din lovitura libera.

CFR Cluj a ratat o dubla ocazie la sapte minute de la reluare, cand acelasi Popa a respins in corner sutul lui Carnat si tot el bloca cateva zeci de secunde mai tarziu reluarea de cap a lui Vinicius.

Cea mai mare ocazie a meciului i-a apartinut lui Costache si s-a produs in minutul 63. Cu toata poarta in fata la o pasa in careu, fostul dinamovist a reluat in transversala.

Astra Giurgiu a ratat sansa inchiderii meciului la capatul unui contraatac in minutul 79 prin Crepulija.

Polonezul Sandomierski a tinut-o in meci pe CFR Cluj, echipa care la atacul imediat urmator restabilea egalitatea prin Deac dupa o faza de la coltul terenului.

Popa a iesit pe centrare si a respins pana in picioarele decarului de la CFR, iar Deac a marcat cu un sut plasat printre mai multi jucatori ai oaspetilor.

O remiza in urma careia CFR Cluj ramane pe locul secund in clasament ratand sansa trecerii pe prima pozitie in fata rivalei FCSB.

Nici pe Astra Giurgiu punctul obtinut in Gruia nu o avantajeaza. Echipa lui Eugen Neagoe navigheaza in continuare in apele tulburi din subsolul clasamentului.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Sandomierski - Susic (Chipciu '82), Burcă, Vinicius, Camora - Deac, Soares, Luis Aurelio (Păun '59) - Carnat (Costache '59), Rondon (Omrani '82), Gîdea (Pereira '9). Antrenor: Edi Iordănescu.

Astra: M. Popa - De Sousa (Jovanovic '55), Găman, Graovac, Bruno - Crepulja - Wutrich (D. Gheorghe '56), Budescu, Canadja, Răduţ (Kane '69)- Stahl (V. Gheorghe '33). Antrenor: Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Wutrich '19, Sousa '45+3, V. Gheorghe '65, Popa '90+2.

Adrian Cojocaru (arbitru).



CFR Cluj – Astra 1-1. Ardelenii rateaza sansa primului loc