Liga 1

CFR Cluj ajunge pe loc de playoff dupa victoria de la Medias

Sursă foto: gaz-metan-medias.ro

Victoria cu 2-1 obtinuta de CFR Cluj, sambata seara, in deplasare cu Gaz Metan Medias propulseaza echipa lui Vasile Miriuta pe locul cinci in clasamentul din Liga 1 dupa 23 de etape. Meciul a fost live text aici.

Un succes conturat in partea secunda prin golurile marcate de francezul Omrani si Paun, la golul de 2-0 pasa decisiva fiind oferita de acelasi Omrani.

Adus in pauza competitionala pentru a-l inlocui pe Lullaku, plecat intre timp in Kazahstan, austriacul Sikorski a redus din diferenta pe final cu o executie sigura din centrul careului.

Gaz Metan Medias a dominat prima repriza, cand echipa lui Cristi Pustai a si ratat cea mai clara ocazie de gol prin capitanul Muntean. Acesta a cautat coltul scurt la jumatatea reprizei, dar Minca a iesit bine din poarta si a blocat balonul.

CFR Cluj nu a avut o exprimarea prea eficienta in primele 45 de minute, suturile lui Gomelt si Nouvier fiind singurele executii prin care oamenii lui Miriutea au amenintat timid poarta adversa.

La reluare clujenii au trecut la carma partidei ratand o mare ocazie in minutul 63. Itoua a scos in extremis din picioarele lui Bud.

Din cornerul rezultat a venit si primul gol al meciului. Omrani a reluat cu capul spre bara a doua si mingea care parea mai mult o centrare a pacalit pe toata lumea intrand in poarta.

Opt minute mai tarziu Paun a dublat avantajul oaspetilor la o actiune ofensiva fulger cu pase dintr-o atingere. Bud si Omrani au contribuit decisiv la dezvoltarea fazei de atac.

Sperantele gazdelor au fost reaprinse de reusita lui Sikorski din minutul 85, dar Mediesenii n-au mai avut gaz pentru a salva remiza.



CFR Cluj ajunge pe loc de playoff dupa victoria de la Medias