Liga 1

CFR Cluj, a treia victorie in zece zile cu Sepsi

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Fara doar si poate, Sepsi Sf.Gheorghe nu a reusit sa o citeasca pe CFR Cluj nici in al treilea meci disputat in mai putin de doua saptamani.

Liderul din Liga 1 Betano s-a impus, sambata seara, cu 3-1, pe teren propriu, intr-un meci disputat in prima etapa din playoff.

George Tucudean a reusit deschiderea scorului in chiar primul minut dintr-o centrare a lui Ciprian Deac. Pentru a fi precisi, atacantul CFR-ului a punctat in secunda 20 reusind cel mai rapid gol al campionatului.

Sepsi a inceput partea secunda cum nu se poate mai bine, cu gol egalizator marcat de Vasvari in minutul 48.

Doar noua minute s-au bucurat oamenii lui Eugen Neagoe de egalul inregistrat pe tabela. Croatul Djokovic a readus-o pe CFR Cluj la conducere cu o deviere de cap la centrarea lui Deac dintr-o lovitura libera.

Gazdele de la CFR Cluj au ramas in inferioritate numerica in minutul 70, cand Culio a primit al doilea cartonas galben.

In prelungirile partidei Omrani avea sa obtina lovitura de la 11 metri pe care a transformat-o Deac in golul de 3-1. La aceeasi faza centralul Coltescu l-a eliminat pe Mensah de la oaspeti.

De altfel, in nota lui obisnuita, Coltescu a acordat nu mai putin de 11 cartonase galbene in acest meci.

CFR Cluj se distanteaza la cinci puncte de FCSB, principala urmaritoare in lupta pentru titlu.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Lang, Mureşan, Camora – Djokovic (Hoban ’81), Bordeianu (Boli ‘90+1), Culio - Deac, Ţucudean (Ioniţă ’68), Omrani. Antrenor: Alin Minteuan

Sepsi: Niczuly – Rudol (Mensah ’46), Viera, Jovanovic, Sato - Velev, Vaşvari  (Hadnagy ’78) - Moura, Flores, Fl. Ştefan (Hamed ’65) – Tandia. Antrenor: Eugen Neague;

Cartonaşe galbene: Ţucudean ’23, Djokovic ’60, Culio ’60, ‘70 / Sato ’55, Mensah ’83, ‘90+2, Hadnagy ’86, Jovanovic ‘90+2, Flores ‘90+5;

Cartonaşe roşii: Culio ’70 / Mensah ‘90+2.

Arbitru: Sebastian Colţescu.



CFR Cluj, a treia victorie in zece zile cu Sepsi