Liga 1

CFR Cluj a deraiat la Giurgiu

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Liderul din Liga 1 dupa sapte etape, CFR Cluj a suferit prima infrangere a sezonului in campionat pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-3, la capatul unui meci in care a avut doi jucatori eliminati, antrenor si doua penalty-uri dictate impotriva. Asa am trait Astra - CFR Cluj

CFR Cluj a inceput ideal meciul confirmand statistica drept echipa cu cele mai multe goluri marcate in primele 30 de minute ale disputelor din Liga 1.

Alexandru Paun, jucator convocat in premiera la echipa nationala a Romaniei, a deschis scorul cu un sut spectaculos cu exteriorul din afara careului.

Filmul pentru CFR Cluj a inceput sa se rupa dupa minutul 36, cand Sebastian Coltescu a dictat o prima lovitura de la 11 metri in favoarea Astrei la interventia lui Cestor asupra lui Begue.

Radunovic a transformat pentru 1-1 in minutul 38, gol care l-a scos din minti pe Dan Petrescu. Tehnicianul oaspetilor a fost eliminat cu trei minute inaintea pauzei.

In partea secunda, minutul 57, Astra a trecut la conducere prin Valentin Gheorghe, jucator care a executat impecabil o lovitura libera.

CFR Cluj a ramas in inferioritate numerica din minutul 60, cand fundasul Mario Camora a primit doua galbene intr-un interval de cateva zeci de secunde.

Nervii celor de la CFR au continuat sa fie intinsi la maxim si in minutul 62 Vatca l-a lovit cu pumnul pe Radunovic in propriul careu. Eliminare directa pentru portarul oaspetilor si penalty in favoarea gazdelor.

Acelasi Radunovic a transformat pentru 3-1 si meciul era rezolvat in situatie de dubla superioritate.

Paun a redus din diferenta in minutul 90 cu o noua super executie, dar era prea tarziu pentru a mai salva remiza.

La Astra Giurgiu a revenit Constantin Budescu, jucator care a intrat din minutul 69 in locul lui Tounkara.

Caseta tehnica

Astra: Kitanov - Bruno, Graovac, Tamaş, Radunovici - Şerban (Begue '16), Simion, Crepulja - Răduţ, Tounkara (Budescu '69), V. Gheorghe (Silva '86). Antrenor Dan Alexa;

CFR Cluj: Vâtcă  - Peteleu, Burcă, Cestor, Camora - Itu (Djokovici '40), Hoban, Păun - Costache, Lacina Traore (Rus '64), Pereira (Golofca '46). Antrenor Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Şerban '14, Tamaş '21 / Camora '38 şi '58, Pereira '42, Cestor '47, Păun '58, Bordeanu (antrenor secund) '58, Costache '90+1;

Cartonaşe roşii: Camora '58, Vâtcă '62.

Arbitru: Sebastian Colţescu.



CFR Cluj a deraiat la Giurgiu