Liga 1

CFR Cluj a dat recital cu Chindia. Patru goluri intr-o repriza!

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Condusa la pauza de nou-promovata Chindia Targoviste, campioana CFR Cluj a intors spectaculos rezultatul meciului disputat pe arena ”Ilie Oana” din Ploiesti, impunandu-se in final, cu 4-1!

Gazdele au inceput foarte bine meciul si au dominat-o pe CFR Cluj in primele 30 de minute, cand echipa pregatita de Viorel Moldovan a si reusit deschiderea scorului prin Neicutescu.

Acesta l-a invins pe Vatca cu un sut din interiorul careului in minutul 27.

Asa am trait Chindia Targoviste - CFR Cluj

Partea secunda a inceput cum nu se poate mai bine pentru CFR Cluj, echipa care a egalat la doar patru minute de la reluare prin Tucudean, jucator titularizat in premiera de Dan Petrescu in acest sezon.

Butean a preluat ideal si a centrat la intalnire in sase metri, iar Tucudean s-a lipit de gol in stilul caracteristic.

Paun a facut 2-0 in minutul 67 cu un sut din afara careului dupa o faza personala de toata frumusetea.

Ultimele doua goluri ale CFR-ului i-au apartinut lui Deac, jucator care a punctat in minutele 74 si 89. Mai intai a punctat din pasa lui Costache singur cu poarta goala, e drept ca din offside, pentru ca apoi sa finalizeze la coltul scurt dupa o minge de peste 30 de metri oferita de Hoban peste intreaga aparare adversa.

Intre cele doua reusite ale lui Deac cei de la Chindia au ratat o mare ocazie prin Florea, care a tras peste poarta dupa ce il culcase pe Vatca.

Caseta tehnica

Chindia Târgovişte: Aioani - Martac, Benga, Leca, Dumitraşcu – Novac (Rata ’70), L. Mihai - Neguţ, Cherchez (Florea ’70), Yameogo (Şerban ’77) – Neicuţescu. Antrenor: Viorel Moldovan;

CFR Cluj: Vâtcă - Butean, A. Mureşan, Cestor, Peteleu – Itu (Aurelio ’28), Hoban, Păun - Deac, Ţucudean (Omrani ‘66), Costache (Petrila ’87). Antrenor: Dan Petrescu;

Cartonaşe galbene: Novac ’13, Yameogo ‘44;

Arbitru: George Găman.



CFR Cluj a dat recital cu Chindia. Patru goluri intr-o repriza!