Liga 1

Cernat aduce victoria Voluntariului cu Gaz Metan

Sursă foto: facebook.com/VoluntariFC

La primul meci in acest sezon, mijlocasul Florin Cernat a marcat golul victoriei pentru FC Voluntari in partida cu Gaz Metan Medias, scor 2-1 (1-0), din etapa a 6-a a Ligii 1 Betano.

Meciul a inceput cu doua sanse de gol ratate de Voluntari prin acelasi Vodut. Mai intai, in minutul 8, atacantul gazdelor a reluat cu capul pe spate o centrare din lovitura libera, balonul fiind blocat de portarul Greab.

Doua minute mai tarziu acelasi Vodut a cautat coltul scurt cu o minge pe jos, insa acelasi Greab a fost la post si a retinut fara emotii.

Replica mediesenilor nu s-a lasat prea mult asteptata si Golubovic a semnat prima ocazie a oaspetilor cu o lovitura de cap in minutul 11 respinsa peste bara de portarul Perendia.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 19 dintr-o faza fixa, o lovitura libera de la 25 metri transformata in gol de executia lui Ivanovici.

Ivanovici a ratat dubla in minutul 28 dintr-o alta faza fixa. Mingea a fost pe poarta si doar interventia decisiva a lui Greab a limitat scorul.

Mare ocazie pentru Gaz Metan la ultima faza a primei reprize, cand Manole a centrat din dreapta si Olaru a nimeri transversala cu o lovitura de cap.

Inca o bara in dreptul mediesenilor imediat dupa pauza, in minutul 54, la sutul lui Golubovic din interiorul careului.

Pe masura trecerii timpului cei de la Voluntari au facut pasul inapoi si presiunea Gazului a crescut la poarta lui Perendia.

Egalarea a venit pe acest fond de dominare in urma unei lovituri de la colt. Khubutia s-a inaltat in sase metri si a reluat decisiv pentru 1-1.

Doar sase minute s-au bucurat oaspetii de scorul egal, Cernat readucand Voluntariul la conducere dupa o pasa fabuloasa oferita de Novac. Decarul ilfovenilor a fost lasat singur cu portarul dupa o rabona de toata frumusetea a colegului sau.

Echipele de start

FC Voluntari: Petrariu - Filipov, Balaur, Popescu, Acsinte - Căpăţână (Olteanu '66), Lazăr, Novac, Ivanovici (Deac '80) - Voduţ, Tudorie (Cernat '73). Antrenor: Claudiu Niculescu

Gaz Metan: Greab - Voicu, Perendija, Khubutia, Buşu (Curtean '46) - Bic (Buziuc '85), Danci -  Popovici, Olaru, Manole (Tîrcoveanu '63) - Golubovici. Antrenor: Cristian Pustai

Cartonaşe galbene: Balaur '24, Voduţ '63 / Curtean '54.

Meciul a fost arbitrat la centru de Alexandru Tudor.



Cernat aduce victoria Voluntariului cu Gaz Metan