Ceahlaul Piatra Neamt

Florin Marin si-a reziliat de comun acord contractul cu Ceahlaul

Managerul general al Ceahlaul, Florin Marin, si-a reziliat, luni, pe cale amiabila intelegerea cu gruparea moldava, a anuntat presedintele CA al formatiei din Piatra Neamt, Viorel Mastacaneanu.
" Azi la o intalnitre intre staff-ul tehnic si patronul echipei Gheorghe Stefan s-a decis incheierea contractului lui Florin Marin pe cale amiabila.  Unul dintre motivele pentru care Marin a plecat este acela ca a refuzat sa scoata echipa de pe teren, cand i s-a cerut de catre patron, in meciul de vineri cu Brasov . Un alt motiv ce a codus la aceasta decizie a fost lipsa de puncte a echipei si de locul nostru din clasament. N-am apucat sa discut cu jucatorii, insa cei experimentati au mai trecut prin asa ceva, iar cu cei tineri urmeaza sa discutam si sa strangem randurile", a precizat conducatorul echipei moldave.

Presedintele de onoare al clubului Ceahlaul Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat, dupa meciul pierdut, vineri, de echipa moldava la Brasov (0-1) ca managerul general Florin Marin trebuie sa plece de la echipa din cauza faptului ca s-a impotrivit deciziei sale de a scoate echipa de pe teren in acel joc.

Mastacaneanu a precizat ca gruparea nemteana nu exclude o colaborare pe viitor cu Florin Marin. "Vom incerca si alte colaborari pe viitor. Ne-am despartit fara probleme, el oferindu-si disponibilitatea de a ne ajuta pe viitor. Chiar daca nu mai poate antrena pana in vara la nivelul primei ligi, va urmari mai multi jucatori din zona Capitalei pentru noi".

Presedintele Ceahlaului a adaugat ca directorul sportiv Ioan Mironas nu a fost demis, ci doar a fost retrogradat din functie pe o perioada de trei luni si cu zece la suta diminuarea salariului in aceasta perioada.

Viorel Mastacaneanu a precizat ca de pregatirea echipei se va ocupa in continuare Mihai Ionescu, antrenor principal, ajutat de secunzii Costel Ilie si Radu Lefter, dar nu este exclusa, in viitor, nici varianta aducerii unui tehnician strain.

"Mihai Ionescu a ramas in functia de antrenor principal al echipei. De miercuri va pleca la Bucuresti macar sa se inscrie la cursurile pentru licenta Pro. Am speranta ca echipa va merge cu baietii nostrii. Nu vreau sa luam decizii in graba. Am inceput sa cautam alt antrenor, dar am primit oferte din toate partile pentru acest post. Vrem sa vedem de ce sunt in stare membrii actualului staff. Nu ne-am gandit la aducerea unui tehnician strain, dar daca Gheorghe Stefan s-a pronutat si asupra acestei variante, atunci vom analiza aceasta situatie".

Ceahlaul a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 1-0, de formatia FC Brasov, in cadrul etapei a VI-a a Ligii I, unicul gol al partidei fiind marcat de Robert Ilyes, in minutul 77, dintr-un penalti contestat de formatia oaspete.

Mediafax


Florin Marin si-a reziliat de comun acord contractul cu Ceahlaul