Ceahlaul Piatra Neamt

Florin Marin refuza sa plece

Tehnicianul Florin Marin a declarat, sambata, ca oficialii Ceahlaului nu i-au comunicat faptul ca a fost demis din functie, iar luni va reveni la Piatra Neamt pentru a conduce antrenamentele echipei, transmite corespondentul NewsIn.
"Nu mi-a comunicat nimeni ca as fi fost demis. Luni voi reveni la Piatra Neamt, la antrenamente. Imi felicit jucatorii pentru atitudinea pozitiva din meciul de la Brasov, indiferent de rezultatul final. Nu trebuie sa uitam, totusi, ca am jucat in compania echipei de pe primul loc si ca, in prima repriza, ne-am creat foarte multe ocazii de a marca. Din pacate, asa a fost sa fie, sa plecam invinsi. Nu comentez arbitrajul, dar, dupa parerea mea, Ferariu a fost eliminat cu mult prea multa usurinta, iar la penalty-ul Brasovului a fost simulare si i-am spus asta arbitrului dupa meci", a spus Marin, care se afla acasa, la Bucuresti.

In aceeasi situatie se afla si directorul Ioan Mironas, care considera ca a luat cea mai buna decizie, atunci cand nu i-a respectat ordinul lui Stefan. "Nu am primit o hartie oficiala din partea clubului de demitere. Daca am fi scos echipa de pe teren, atunci am fi fost penalizati cu cinci puncte in clasament si cu o amenda consistenta in bani", a explicat Ioan Mironas decizia de a nu scoate echipa de pe teren, vineri seara in partida cu FC Brasov, la indicatiile lui Gheorghe Stefan.

Conducatorul gruparii nemtene, Gheorghe Stefan, a declarat dupa meciul pierdut de Ceahlaul cu 0-1 in deplasare cu FC Brasov ca ii va concedia pe Florin Marin si Ioan Mironas deoarece nu i-au respectat indicatiile de a scoate echipa din teren ca urmare a deciziilor arbitrului Ciprian Dansa.

NewsIn


Florin Marin refuza sa plece