Ceahlaul Piatra Neamt

33 de jucatori au fost prezenti la reluarea pregatirilor Ceahlaului

Formatia nou-promovata in Liga I, Ceahlaul Piatra Neamt, si-a reluat pregatirile, luni dimineata, cand a avut loc reunirea lotului, eveniment la care au fost prezenti 33 de jucatori, transmite corespondentul NewsIn.
De la reunire au lipsit atacantul brazilian Vinicius Fabbron, fundasul Andrei Vitelaru si mijlocasul Radu Miron, toti fiind invoiti de conducerea echipei. Primul dintre ei a avut probleme cu viza, cel de-al doilea a fost plecat in vizita la parinti, in timp ce ultimul este invoit pentru ca in aceasta perioada sustine examenul de bacalaureat.

La reunire au fost prezenti si 5 jucatori noi, toti urmand sa sustina probe in perioada urmatoare, iar acestia sunt portarul Plopeanu (FC Timisoara II) si jucatorii de camp Ungureanu (Primavera Bologna), Secuiu (vine din Italia de la o formatie din Liga a III-a), Prodan (Luceafarul Lotus Baile Felix) si Bara (Petrolul Ploiesti). De asemenea, Florin Marin va urmari si doi fotbalisti din pepiniera proprie, Gorea si Marc, ambii in varsta de 16 ani.

Lotul prezent la reunirea a fost urmatorul: Covrig, Savu, Zaharie, Haraguta (portari); Forminte, Catana, Barna, Macovei, Ichim, Tepes, Floricel, Ferariu, Burlacu, Gorea (fundasi); Cebotaru, Staicu, Achim, Sofronie, Badescu, Pantea, Parlea, Ploscaru, Marc, Rotaru (mijlocasi); Doicaru, Popa, Gafita, Tudosa (atacanti); Plopeanu, Ungureanu, Secuiu, Bara, Prodan (jucatori ce vor fi testati in perioada de pregatire).

Jucatorii Ceahlaului au intrat intr-un cantonament de doua saptamani la stadionul Municipal, dupa care nemtenii au programata vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS), la data de 13 iulie. O zi mai tarziu, este programata plecarea intr-un cantonament in Austria sau Germania, care va cuprinde mai multe meciuri amicale, acestea urmand sa fie perfectate in perioada urmatoare.

In alta ordine de idei, presedintele Consiliului de Administratie, Viorel Mestecaneanu, a fost prezent la reunirea, el fiind cel care a discutat cu jucatorii despre obiectivul pentru noul sezon si despre programul de pregatire. "Vacanta de doua saptamani a fost prea scurta. De pe acum le-am spus baietilor ce-i asteapta, pentru ca Liga I nu este totuna cu Liga a II-a. Avem cinci jucatori noi in probe si vom merge pe aceeasi linie cu transferurile, in sensul ca se va da credit total tinerilor. Cei pe care ii vom aduce, vor fi cel putin la nivelul valorii fotbalistilor pe care-i avem deja in lot", a spus oficialul nemtenilor.

NewsIn


33 de jucatori au fost prezenti la reluarea pregatirilor Ceahlaului