Liga 1

Ceahlaul a batut Brasovul sub Pietricica

Ceahlaul Piatra Neamt a învins cu 2-1 pe FC Brasov în meciul de pe teren propriu din etapa 8. Moldovenii au deschis scorul în minutul 45 prin Velici, Madeira a egalat dupa pauza, golul victoriei fiind marcat de Golubovic în minutul 67.

Prima repriza a fost una extrem de saraca în faze de poarta, cele doua echipe aratând putin fotbal, desi s-a jucat în mare parte pe contre. Prima ocazie a aparut doar în minutul 32, când sutul lui Madeira la coltul scurt a fost blocat in extremis de Miron. Tot Miron a salvat Ceahlaul si trei minute mai târziu, când a retinut din doua atingeri sutul lui Georgian Paun.

Gândindu-se ca nimic nu se mai poate întâmpla pâna la pauza, brasovenii s-au relaxat nepermis de mult în ultimul minut al primei reprize si au fost taxati. La o aruncare de la margine de pe stânga care nu anunta mare lucru, mingea a ajuns în fata portii stegarilor, de unde Velici a reluat cu capul în plasa, deschizând scorul.

Repriza secunda a adus un joc mult mai alert, cu destule faze de poarta dar si goluri mai multe. Primii care au marcat au fost brasovenii, Bruno Madeira restabilind egalitatea în minutul 63, cu un sut cu pamântul în diagonala.

Doar patru minute au trecut si moldovenii au trecut din nou la conducere. De aceasta data Constantinescu a fost servant, executând o lovitura libera de pe stânga, iar Golubovic a aparut la finalizare, reluând cu capul în plasa din centrul careului.

Cu 20 de minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc nocturna stadionului din Piatra Neamt a aratat semne de slabiciune si Ovidiu Hategan a fost nevoit sa întrerupa jocul o buna perioada de timp. Desi partida s-a prelungit cu peste 12 minute, cele doua formatii au reusit foarte putine lucruri importante în ofensiva si nu au periclitat deloc cele doua porti.

Ceahlaul Piatra Neamt: Miron - Moreno, Cazan, Ichim, Rusu - Constantinescu, Achim, Monroy, Stana (Badescu '68) - Golubovici (Vitelaru '99), Velici (Tolimir '100+2). Antrenor: Constantin Enache.

FC Brasov: Taborda - Velayos, Machado, Munteanu, Cr. Ionescu - Menassel - I. Popa (Enceanu '89), Mateiu (Tames '72), Bruno Madeira (Hadnagy '84), Paun - Batin. Antrenor: Ionut Badea.

Cartonase galbene: Monroy '30, Constantinescu '49, Cazan '70 / Paun '90+5

Arbitri: Ovidiu Hategan (central) - Cristian Nica, Bogdan Velicu (asistenti) - Claudiu Stefanuti (rezerva) Observator: George Ionescu

Meciul a fost întrerupt, timp de zece minute, din cauza unor probleme la instalatia de nocturna, aceasta neasigurând o lumina suficienta. Jocul a fost întrerupt în minutul 72, când scorul era de 2-1 pentru gazde, fiind reluat dupa zece minute.



Ceahlaul a batut Brasovul sub Pietricica