Liga 1

Ce surprize ne aduce Eternul Derby?

Weekendul vine cu o atmosferă incendiară pe teren. Sâmbătă de la ora 21:00, FCSB și Dinamo se întâlnesc din nou într-un meci din Liga 1. La ce ar trebui să se aștepte suporterii? Goluri multe, multe faze care taie respirația sau, din contră, un meci linișitit?

Rămâne de văzut, însă un lucru deja trebuie spus: pentru prima dată după mult timp, Dinamo pare a fi într-o formă mai bună decât FCSB. Iată cotele NetBet.

Istoria lui El Clasico de România

FCSB și Dinamo așteaptă să reia eterna sâmbătă rivalitate pe teren. De această dată într-un context neobișnuit, fără spectatori în tribune, dar cu multe case transformate în tribune ad-hoc pentru 90 de minute. Pentru că un lucru este sigur: aceste formații se bucură de cei mai înfocați fani din Liga 1.

Suporterii au și de ce să aștepte cu sufletul la gură Derby-ul de România: este un meci cu multe goluri, multe pase decisive, cu emoții și cu orgolii ce depășesc limitele unui teren de fotbal, cât e el de întins. Ultimele 5 meciuri disputate de cele două în Liga 1 au însemnat 4 egaluri și o victorie pentru Dinamo, cu o medie de minimum 2 goluri înscrise pe meci. La NetBet, ai o cotă de 2.05 că vor fi înscrie peste 2,5 goluri.

În ultimele 10 meciuri disuptate atât în Liga 1, cât și în Cupa României, FCSB a marcat 16 goluri, iar Dinamo, 12. El Clasico de România este un meci cu un număr mare de goluri. Jocul ofensiv reflectă de fapt orgoliul fiecărei rivale de a-și impune supremația în fața celeilalte. La NetBet, ai o cotă de 1.86 că ambele echipe vor marca.

Marele Derby: context schimbat, însă aceleași emoții

Este pentru prima dată în ultima perioadă când Clasicul României pornește cu ceva schimbat. Dinamo pleacă de pe poziția de favorită, și nu FCSB, cum se obișnuia. Schimbările petrecute în Groapă în această vară, venirea finanțatorului spaniol, sosirea jucătorilor noi și a lui Cosmin Contra la cârma echipei au transformat ușor, ușor Dinamo din Cenușăreasa Ligii 1, într-o echipă pregătită să obțină rezultate de poveste. Vezi cotele NetBet pentru rezultatele meciului.

FCSB trece printr-o perioadă mai puțin bună. A avut 14 fotbaliști cu COVID-19. Înaintea marelui Derby, doar Vali Crețu, Marius Briceag și Dennis Man mai sunt infectați. Totuși, întrebarea rămâne: cât sunt de pregătiți cei recent vindecați pentru 90 de minute de foc, plus prelungiri?

Înaintea acestui meci, FCSB e pe locul 3 în clasamentul Ligii 1, Dinamo, pe 12, iar orgoliile amândurora se bat pentru locul 1. Rămâne de văzut care dintre cele două echipe va face față cel mai bine presiunii.



Ce surprize ne aduce Eternul Derby?