Liga 1

Ce revenire! Viitorul castiga cu Poli Iasi de la 0-1 si in inferioritate numerica

Sursă foto: https://www.facebook.com/viitorulfc/

Brazilianul Rivaldinho a fost decisiv, luni seara, pentru Viitorul in meciul cu Poli Iasi din etapa a 10-a, partida castigata de constanteni, cu 2-1 (0-1).

Asa am trait Viitorul - Poli Iasi

Iesenii au deschis scorul in minutul 39 prin Adrian Balan dintr-o lovitura de la 11 metri. O faza fixa care a trebuit repetata, dupa ce la prima executie un numar mare de jucatori patrunsesera in suprafata de pedeapsa.

La 0-0 ambele echipe au trecut pe langa deschiderea scorului. Mai intai iesenii prin lovitura de cap a lui Horsia (18) si apoi un minut mai tarziu gazdele prin Iancu a carui lovitura de cap a fost respinsa de Diallo de pe linia portii.

Viitorul a ramas in inferioritate numerica la opt minute dupa pauza, dupa ce olandezul Bradley De Nooijer a fost eliminat pentru un fault in postura de ultim aparator.

Ultimele zece minute au fost pline de evenimente in meciul de la Ovidiu.

Viitorul a egalat prin Achim dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Rivaldinho, faza care a fost urmata de eliminarea antrenorului Gheorghe Hagi.

In prelungirile partidei Rivaldinho a adus victoria Viitorului cu o executie rafinata peste portarul Tarnoveanu iesit in intampinare.

Viitorul ajunge la 21 de puncte si o egaleaza pe CFR Cluj in fruntea clasamentului, in timp ce Poli Iasi a ratata sansa podiumului.

Caseta tehnica

Viitorul Constanţa: Căbuz - Boboc, Artean, P. Iacob, De Nooijer - Casap (Filip '59), Achim, Ciobanu (Matei '59) - Houri, Iancu (Ganea '64), Rivaldinho. Manager tehnic: Gheorghe Hagi.

Poli Iaşi: Târnovanu - Gallego (Cabral '80), Frăsinescu, Diallo, A. Radu - Mihalache, Loshaj - Almada, Passaglia, Horşia (Popadiuc '67) - Ad. Bălan (Cristea '85). Antrenor: Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: De Nooijer '23, '54, Ganea '82, Houri '84 / Târnovanu '57, Frăsinescu '58, Loshaj '60, Horşia '65, Gallego '76, Mihalache '80, Passaglia '81.

Cartonaş roşu: De Nooijer '54.

Meciul a fost arbitrat de Adrian Comănescu.



Ce revenire! Viitorul castiga cu Poli Iasi de la 0-1 si in inferioritate numerica